UFO 2 UFO 2

Den nye UFO 2 giver dig ansigtsboost på 2 minutter! Den svenske innovation UFO 2 egner sig til ... Læs mere
4.7 614 Meddelelse
UFO - 2
2.499,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

512577
 • tab description Beskrivelse

  Den nye UFO 2 giver dig ansigtsboost på 2 minutter!

  Den svenske innovation UFO 2 egner sig til alle hudtyper uanset alder. UFO 2 giver en strålende hud ved hjælp af effektive Korea-inspirerede ansigtsmasker i kombination med hurtig opvarmning, afkøling, T-Sonic-pulseringer og fuldt spektrum LED-pærer. Vælg den ansigtsmaske, som lige netop dit ansigt har brug for, og få en fantastisk og genfugtet hud.

  Hver behandling består af en omhyggeligt udvalgt kombination af temperatur og pulseringsintensitet for en maksimal effekt og beroligende ansigtsmassage.
  Varme på op til 45 ℃ og T-Sonic-pulseringer øger ingrediensoptagelsen ved at udvide porerne og få ansigtsmusklerne til at slappe af. Kulde på 5 ℃ mindsker hævelser og porer samt strammer huden op.
  LED-pærerne har deres egne unikke og hudplejende egenskaber så som anti-aging-effekt og modvirkning af røde områder, og de giver huden en fin glød m.m. Hver maske tilbyder et forudindstillet lysprogram, der giver dig den perfekte ansigtsbehandling, som du nemt kan udføre derhjemme.

  Sig farvel til traditionel hudpleje og goddag til den koreanske hudplejerevolution!

 • tab tips Anvendelse
  Download programmet FOREO For You, og tilslut din UFO ™ 2-enhed. Sæt den ønskede maske fast på UFO ™ 2 under den medfølgende fastgørelsesring. Start behandlingen i appen. Før forsigtigt UFO ™ 2 i cirkulære bevægelser, indtil apparatet slukker. Smid masken ud, og skyl UFO ™ 2 under rindende vand.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

FOREO har indtaget skønhedsverden med storm siden, brandet blev grundlagt i 2013 i Sverige. FOREO har vundet over 65 skønhedspriser verden over. Hvert 7. sekund sælges et FOREO produkt i over 40 lande. Ved hjælp af teknologi, forskning og indsigt i fremtidens tendenser, skaber FOREO visionære løsninger og sætter barren højt.