The Wet Detangler Rosebud The Wet Detangler Rosebud

Netop som du troede, at Wet Detangler ikke kunne blive smukkere, fås den nu i en sød lyserød rosa ... Læs mere
0 Meddelelse
The Wet Detangler - Rosebud

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

129,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

651921
NYHED

*Gælder til og med den 5. februar. Rabatten fratrækkes det billigste produkt. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder kun online. Gælder ikke The Ordinary, Drunk Elephant, Kenzoki, Gisou, Olaplex, Moroccan Oil eller Sisley Hair.

 • tab description Beskrivelse

  Netop som du troede, at Wet Detangler ikke kunne blive smukkere, fås den nu i en sød lyserød rosa farve. Denne pastelfarvede hårbørste får os til at drømme om friske, blomstrede forårsmorgener.

  Wet Detangler er den ideelle udglattende hårbørste til alle hårtyper. Med 325 tænder i to niveauer bøjer hårbørsten sig forsigtigt (men sikkert) over sammenfiltringer, knuder og sårbare lokker. På den måde bliver håret hurtigt og skånsomt udglattet med mindre brud. Den er perfekt til brusebadet med sit ergonomisk udformede håndtag, og du kan også bruge den til at trække shampoo og plejebehandlinger jævnt gennem håret.

 • tab tips Anvendelse
  Anvendes på vådt hår i eller uden for brusebadet.
  Begynd med at rede håret ud i spidserne først i sektioner og arbejd dig opad, indtil du let kan børste fra rod til spidser.
  Børst med nedadgående strøg, der følger hovedets form.
  Perfekt til at bruge i badet med shampoo, balsam eller masker.
 • tab ingredients Ingredienser
  PP & TPEE
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 122ms
  • reviews, product

Tangle Teezer er opfundet af tidligere hårfarver, Shaun P, og er en banebrydende hårbørste, der bekæmper filtret hår. Med dens innovative design og patenterede pig-teknologi børster man anderledes igennem håret. Piggene kører igennem filtret hår uden, at man behøver trække, hive eller flå. Hårstråenes ydre bliver glatte, og håret ser sundt og skinnende ud. Du er kun en Tangle Teezer fra hallelujahår!