The Ritual of Mehr - Scented Candle

0 anmeldelser
The Ritual of Mehr - Scented Candle
189,00 KR (1)
Lys op og giv dit hjem et naturligt og stilfuldt præg med dette luksuriøse The Ritual of Mehr ... Læs mere

189,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
663036
 • tab description Beskrivelse

  Lys op og giv dit hjem et naturligt og stilfuldt præg med dette luksuriøse The Ritual of Mehr duftlys. Forkæl dig selv med The Ritual of Mehr, der fås i vores luksuriøse orange emballage.

  Duft: Den kombinerer den krydrede, men alligevel søde og pikante duft af sød appelsin med den stimulerende træagtige duft af cedertræ for at skabe en energigivende aroma, der er designet til at booste dit humør.

  Design: Mørk orange, riflet glasdesign.

  - op til 50 timers brændetid.
  - smuk luksus duft til hjemmet.
  - beroligende og varm aroma.
  - 90% ingredienser af naturlig oprindelse
  - fremstillet af bæredygtig palmeolie
  - veganervenlig

 • tab tips Anvendelse
  Slap af - duftlys
  Lad stearinlyset brænde ca. 2-3 timer første gang, eller indtil det øverste lag er helt flydende, for at sikre en jævn forbrænding. Vi anbefaler, at du trimmer kulstofopbygning af vægen mellem afbrændingerne. Brug stearinlyset til at skabe et mindful øjeblik, inden du går i seng, eller mens du hygger dig i sofaen.

  Tip: Når stearinlyset er slut, kan du genbruge krukken som vase til blomster eller planter. Du kan også genbruge krukken med duftende fyrfadslys.


  Meditationstip: Fokuser på den flimrende flamme, og lad dette ene billede optage dit sind. Forestil dig, at du indånder og udånder stearinlyset.
 • tab olfactory Duftnoter
  Denne friske duft åbner med meget sprudlende noter fra citrus og bergamot. I hjertet vil du blive fanget af en blomsterbuket kombineret med aromatisk lavendel og krydrede accenter. Sammensætningen af disse top- og hjertenoter gør denne parfume til en frisk, men også beroligende duft. Basisnoterne er beriget med sensuelle noter som cedertræ, sandeltræ og moskus.

  topnoter: Citrus, Bergamot, Mandarin, Petitgrain

  mellemnoter: Blomstret, krydret, muskatnød, rosmarin, te, lavendel

  basisnoter: træagtig, cedertræ, sandeltræ, moskus
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

De er overalt – på alle tider af dagen og hver eneste dag. De venter bare på at blive opdaget og er ivrige efter at dele deres indre skønhed. De er de tilsyneladende ligegyldige øjeblikke vi alle har en tendens til at overse.