The Ritual of Mehr - Car Perfume Refill

0 anmeldelser
The Ritual of Mehr - Car Perfume Refill
139,00 KR (1)
Nyd produktet med disse 2 bilparfume refill packs med den energigivende duft af sød appelsin og ... Læs mere

139,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
663032
 • tab description Beskrivelse

  Nyd produktet med disse 2 bilparfume refill packs med den energigivende duft af sød appelsin og cedertræ, som aktiveres af luftstrømmen fra bilens ventilator, når du klikker den ind i din stilfulde træholder. Forkæl dig selv med Ritual of Mehr, der fås i vores luksuriøse orange emballage.

  Duft: Den kombinerer den krydrede, men alligevel søde og pikante duft af sød appelsin med den stimulerende træagtige duft af cedertræ for at skabe en energigivende aroma, der er designet til at booste dit humør.

  - indeholder kun 2 refillpakker med bilfriskere.
  - holder i op til 6-8 uger.
  - vegansk.
  - denne refill sparer: 48% i C02-udledning, 50% i energi og bruger 44% mindre vand. (1)

  (1)Baseret på brug af en originalpakke og 2 refillpakker i stedet for 3 originalpakker. Dette er ekstern verificeret forskning udført af The LCA Centre.


  - veganervenlig

 • tab tips Anvendelse
  Fjern forsigtigt folien uden at beskadige membranen. Klik clipsen på holderen i den ønskede position. Sæt den på bilens ventilator og juster ventilatorindstillingen for at regulere intensiteten af duften.
 • tab olfactory Duftnoter
  Denne friske duft åbner med meget sprudlende noter fra citrus og bergamot. I hjertet vil du blive fanget af en blomsterbuket kombineret med aromatisk lavendel og krydrede accenter. Sammensætningen af disse top- og hjertenoter gør denne parfume til en frisk, men også beroligende duft. Basisnoterne er beriget med sensuelle noter som cedertræ, sandeltræ og moskus.

  topnoter: Citrus, Bergamot, Mandarin, Petitgrain

  mellemnoter: Blomstret, krydret, muskatnød, rosmarin, te, lavendel

  basisnoter: træagtig, cedertræ, sandeltræ, moskus
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, 2,2,6-Trimethyl-α-Propylcyclohexanepropanol, 2-Methoxy-4-Propylphenol, 7-Isopropyl-2H-1,5-Benzodioxepin-3(4H)-One, Cedryl Methyl Ketone, Eucalyptol, Limonene, P-Mentha-1,4(8)-Diene, Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetato, Linalool, Eugenol, Citronellol

De er overalt – på alle tider af dagen og hver eneste dag. De venter bare på at blive opdaget og er ivrige efter at dele deres indre skønhed. De er de tilsyneladende ligegyldige øjeblikke vi alle har en tendens til at overse.