The Ritual of Karma Scented Candle The Ritual of Karma Scented Candle

Skab en sommerlig atmosfære af solskin i dit hjem med et duftlys fra The Ritual of Karma. Med den ... Læs mere
0 Meddelelse
The Ritual of Karma - Scented Candle
 • 290 g
  169.00 KR
  58,28 KR / 100g
  Ikke på lager
169,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

546955
 • tab description Beskrivelse

  Skab en sommerlig atmosfære af solskin i dit hjem med et duftlys fra The Ritual of Karma.
  Med den delikate søde duft af hellig lotus kombineret med nærende hvid te, som du kan nyde i op til 50 timer. Få en endnu større duftoplevelse ved at kombinere den med The Ritual of Karma duftpinde for at få den der skønne sommerstemning.

  Hvid lotus:
  Lotusblomster trives i roligt, mudret vand og regnes i Fjernøsten for at være et symbol på renhed og spirituel vækst. Da de hvide, duftende blomster åbner sig ved solopgang og lukker sig igen ved solnedgang, er den hvide lotus også et symbol på fred.

  Hvid te:
  Hvid te er en let iltet te, som mest dyrkes og høstes i Kina. For nyligt er man også begyndt at dyrke det i det østlige Nepal, nordlige Thailand, sydlige Sri Lanka og i Indien. Hvid te tilfører vores parfume en frisk, ren og grøn duft med et strejf af blomster. Hvid te siges at skærpe sanserne.

 • tab tips Anvendelse
  Når du tænder lyset for første gang, så lad det brænde, til det øverste lag er smeltet (+3-4 timer). Dette sikrer, at lyset brænder jævnt.
 • tab ingredients Ingredienser
  Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Benzyl Salicylate, α-Hexylcinnamaldehyde, Citronellol, Piperonal, Linalyl Acetate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)Ethan-1-One, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One, Limonene, 3-P-Cumenyl-2-Methylpropionaldehyde, Linalool, Isoeugenol.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Lotusblomst, hvid te
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

De er overalt – på alle tider af dagen og hver eneste dag. De venter bare på at blive opdaget og er ivrige efter at dele deres indre skønhed. De er de tilsyneladende ligegyldige øjeblikke vi alle har en tendens til at overse.