The Ritual of Karma - Moisturising After-Sun Gel

0 anmeldelser
The Ritual of Karma - Moisturising After-Sun Gel
Langvarig ophold i solen dehydrerer huden endnu mere. Dette kan et aftersun-produkt med aloe vera ... Læs mere

139,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
692581
 • Beskrivelse  Langvarig ophold i solen dehydrerer huden endnu mere. Dette kan et aftersun-produkt med aloe vera afhjælpe. Den sorbetagtige konsistens i The Ritual of Karma fugtgivende after sun-creme frisker op, beroliger og regenererer huden takket være dens intense fugtighedskompleks. Dette fugtgivende kompleks er formuleret med squalane, aloe vera og alger og reducerer solskader, samtidig med at det forbedrer hudens smidighed. Det giver en hurtigere og mere effektiv lindring af solskoldning, samtidig med at det tilfører langvarig pleje til følsom eller irriteret hud. Denne creme absorberes hurtigt af huden og er formuleret med lotusblomst og hvid te. Tip: Opbevar den på køl for en endnu friskere fornemmelse på huden.

  Naturality : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Stjerne ingredienser

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Stjerne ingredienser
 • IngredienserLangvarig ophold i solen dehydrerer huden endnu mere. Dette kan et aftersun-produkt med aloe vera afhjælpe. Den sorbetagtige konsistens i The Ritual of Karma fugtgivende after sun-creme frisker op, beroliger og regenererer huden takket være dens intense fugtighedskompleks. Dette fugtgivende kompleks er formuleret med squalane, aloe vera og alger og reducerer solskader, samtidig med at det forbedrer hudens smidighed. Det giver en hurtigere og mere effektiv lindring af solskoldning, samtidig med at det tilfører langvarig pleje til følsom eller irriteret hud. Denne creme absorberes hurtigt af huden og er formuleret med lotusblomst og hvid te. Tip: Opbevar den på køl for en endnu friskere fornemmelse på huden.

Naturality : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Masseres ind i en ren og tør hud efter soleksponering. Opbevar cremen på køl for ekstra friskhed. Absorberes hurtigt af huden.

LOTUSBLOMST - Lotusblomsten, som er et symbol på renhed, skønhed og visdom, er kendt for sine beroligende og regenererende egenskaber.

HVID TE - Hvid te er en let oxideret tesort, der hovedsageligt dyrkes i Kina. I dag dyrkes den i den østlige del af Nepal, Nordthailand og i den sydlige del af Sri Lanka og Indien. Hvid te giver vores duft friske, rene og urteagtige noter med et strejf af blomster. Hvid te har ry for at skærpe sanserne.

KOMPLEKS HYDRA-BOOST

SQUALANE - Har en kraftig fugtgivende effekt og er kendt for at hjælpe med at genoprette hudens lipidbarriere, smidighed og elasticitet.

ALOE VERA - En effektiv naturlig ingrediens, der hjælper med at forbedre fugtigheden og berolige huden efter soleksponering.

ALGAE - En tangart, der er kendt for at forbedre hudens fugtning og reducere vandtab.

AQUA/WATER, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SQUALANE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2, PARFUM/FRAGRANCE, XANTHAN GUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BETAINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, SILICA, BIOSACCHARIDE GUM-1, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CITRAL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, SODIUM SULFATE, SODIUM CHLORIDE, CI 42090 (BLUE 1).

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

De er overalt – på alle tider af dagen og hver eneste dag. De venter bare på at blive opdaget og er ivrige efter at dele deres indre skønhed. De er de tilsyneladende ligegyldige øjeblikke vi alle har en tendens til at overse.