The Artist Dual Vibrator

0 Anmeldelser
The Artist - Dual Vibrator
The Artist er den mest stimulerende rabbit-vibrator, der takket være sin dynamiske, dobbeltmotorede ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
1.089,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
633105
 • tab description Beskrivelse

  The Artist er den mest stimulerende rabbit-vibrator, der takket være sin dynamiske, dobbeltmotorede vibrationsteknologi.  Dens ergonomiske form giver en klimaksmassage på klitoris og et dunkende tryk på G-punktet.

  PLEASURE SCIENCE - The Artist er udviklet på baggrund af den nyeste forskning i kvindelig nydelsesanatomi og er udstyret med to motorer med samme effekt og designet med et bredt udvendigt hoved for at stimulere flere nerveender på og omkring klitorisens glans.  

  PERSONALISERING - Med The Artist kan du tage nydelsen i dine egne hænder og blive kreativ.  Ud over de 9 sensoriske effekter giver The Artist dig mulighed for at styre de 2 hoveder uafhængigt af hinanden og skabe dine egne indstillinger. For mere personlig nydelse kan du justere intensiteten af vibrationstilstanden ved at trykke på sensorerne på siderne. 
  Vinklen mellem de to hoveder kan udvides eller indsnævres for en sensuel omfavnelse indefra og ud, der er specifik til dig.

  Dimensioner:  24,6 x 9,2 x 4,1 cm

  Kropssikker. Lydløs. Genopladelig. Vandtæt. Vegansk & cruelty free. 2 squeeze sensorer og 9 pulsationstilstande.  2 års garanti.

 • tab tips Anvendelse

  Sjove fakta om nydelse: - Klitoris er et ønskebenformet og erektilt organ, der omslutter skeden med sin meget følsomme glans, som er placeret på vulva. Den kan stimuleres udvendigt og indvendigt gennem G-zonen.

  Tip #1: Prøv en blandet orgasme! Juster vinklen mellem de to stimulatorer for at finde en pasform, der masserer klitorisglansen og G-zonen samtidig.

  Tip #2: For et hurtigt skift af tempo under en session kan du bruge squeeze-sensorerne til at justere intensiteten af vibrationerne.

  Tip #3: Tilpas tilstanden for hver enkelt stimulator for at skabe din egen personlige oplevelse.

  Tip #4: Vær kreativ, smør dig ind, og brug The Artist til at stimulere det perianale og anale område.

 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
Tag din nydelse i dine egne hænder med Smile Makers, et mærke med seksuel wellness, der bringer kvindelig seksualitet UD TIL ALLE. Deres sensuelle produkter er skabt med den kvindelige anatomi i tankerne og kommer med glædetips fra eksperter til øjeblikke med selvudforskning og nydelse. Opdag dig selv.