GUERL

Terracotta-pensel til bronzerpudder Terracotta-pensel til bronzerpudder

Terracotta-penslen er den ideelle allierede, når du ønsker en ensartet teint. Den er kompakt og har ... Læs mere
0 Meddelelse
Terracotta-pensel til bronzerpudder

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

349,00 KR 244,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

289874
3 FOR 2

*Gælder til og med den 29. januar. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Vær opmærksom på, at nogle produkter kun er tilgængelige online, og at sortimentet i butikkerne kan variere.

*Gælder til og med den 29. januar. Gælder ikke for Click & Collect. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Terracotta-penslen er den ideelle allierede, når du ønsker en ensartet teint. Den er kompakt og har super bløde og naturlige hår, som udglatter de solbrunende pigmenter på perfekt vis, så du opnår et endnu mere lysende og smukt resultat, nemlig en fejlfri tan, der ikke efterlader spor. Penslen er nem at have med sig, ligesom den er elegant og passer ind i alle tasker, når du har brug for at rette makeuppen til i løbet af dagen. Den ligger godt beskyttet i sin æske med bronze, fløjl og ruskind samt en magnetisk lukning.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.