Spirit Of The Brave Intense Eau De Parfum Spirit Of The Brave Intense Eau De Parfum

Diesels fantastiske duft Spirit Of The Brave får et nyt og intenst twist med Spirit Of The Brave ... Læs mere
0 Meddelelse
Spirit Of The Brave Intense - Eau De Parfum
 • 75 ml
  600.00 KR
  800,00 KR / 100ml
 • 50 ml
  480.00 KR
  960,00 KR / 100ml
  Ikke på lager
600,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

515406
 • tab description Beskrivelse

  Diesels fantastiske duft Spirit Of The Brave får et nyt og intenst twist med Spirit Of The Brave Intense – med frugtige og orientalske noter, der giver duften en hypnotisk karakter.

  Denne nye Diesel-duft til mænd afspejler en ny form for mod og maskulinitet. Spirit Of The Brave Intense inspirerer dig til at lege med ilden og kaste dig ud i de største udfordringer med masser af optimisme.

  For første gang er den ikoniske Diesel-flakon helt i guld, hvilket symboliserer elegance og succes.

  Neymars ikoniske løvetatovering ses i sort og symboliserer styrken i denne nye Diesel-duft. Fougère-DNA'et i den originale duft fremhæves her med frugtige og orientalske noter, der udforsker nye duftterritorier.

  Ligesom i de andre Diesel-dufte er den hypnotiske cypres-note i fokus, denne gang understøttet af friske æbler og sensuel vanilje, der afspejler en elegant og energisk maskulinitet.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL,PARFUM / FRAGRANCE,AQUA / WATER,LIMONENE,LINALOOL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,COUMARIN,BENZYL SALICYLATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,CITRONELLOL,BENZYL ALCOHOL,CITRAL,METHYL ANTHRANILATE,GERANIOL,CINNAMAL,EUGENOL

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: ÆBLE OG BERGAMOT ACCORD
  Basisnoter: ÆBLE OG BERGAMOT ACCORD: Hjerte noter: VANILJE, AMBER NOTES
  Hjerte noter: CYPRES OG SALVIE AKKORD
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

DIESEL er et sexet og nyskabende brand, der med modige og flabede initiativer appellerer til unge af alder og sind i hele verden. Livsstilsikonet DIESEL står for kreativitet, kvalitet og innovation.