Soft Pinch Liquid Blush Brush

0 anmeldelser
Soft Pinch Liquid Blush Brush
259,00 KR (1)
En fjerblød blushbørste, der let blander pigmentrige formler - ideel til påføring af flydende og ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

259,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
577235
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  En fjerblød blushbørste, der let blander pigmentrige formler - ideel til påføring af flydende og cremede produkter for at opnå en blød, diffus finish.

  Egenskaber og fordele:
  - Multi-længde, syntetiske dobbeltfibre gør det muligt at anvende pigmentrige formler med et let tryk, blande og opbygge farve jævnt for et blødt diffust look.
  - Selvom den er designet til at blive parret med Soft Pinch Liquid Blush, fungerer denne børste fantastisk med alle flydende og cremeformler.
  - Den unikke vinklede børsteform omfavner alle kurver og efterligner dine fingerspidser, hvilket giver dig den mest kontrollerede påføring.
  - Bløde, fleksible børstehår er mere fluffy i enderne, hvilket gør den ideel til at prikke og hvirvle pigmenterede formler ud.

  "Denne bløde, fjerlette børste gør påføring af vores blush- og bronzer-formler fuldstændig fejlfri." - Selena Gomez

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Sådan bruger du Soft Pinch Liquid Blush:
  Påfør 1-2 prikker af Soft Pinch Liquid Blush på dine kinder, og brug derefter Soft Pinch Blush-børsten til at blende og polere produktet ind i huden.

  Sådan bruger du Stay Vulnerable Melting Blush:
  Tryk eller hvirv Soft Pinch Blush Brush Brush ind i Melting Blush kompaktproduktet, og stryg derefter penslen over dine kinder for at tilføje en rødme af farve.

  Sådan bruger du den sammen med Warm Wishes Effortless Bronzer Stick:


  Stryg Warm Wishes Bronzer Stick på ethvert område af ansigtet, hvor du ønsker at tilføje varme. Brug derefter Soft Pinch Blush Brush Brush til at blende produktet ind i huden.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 109ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
Selena Gomez står bag brandet, Rare Beauty som udfordrer de urealistiske standarder for perfektion, der findes i skønhedsverdenen i dag. Rare Beauty er udviklet så du kan udtrykke dig selv præcis som du er, hver dag. Luftige og åndbare, Rare Beautys feel-good formler påføres let med opbyggelig dækning og en frisk finish, så du altid ligner dig. Selena Gomez står bag brandet, Rare Beauty, som udfordrer de urealistiske standarder for perfektion der findes i skønhedsverdenen i dag. Rare Beauty er udviklet så du kan udtrykke dig selv præcis som du er, hver dag. Luftige og åndbare, Rare Beautys feel-good formler påføres let med opbyggelig dækning og en frisk finish, så du altid ligner dig.