Sleep Mask Go Darker Face Sleep Mask Go Darker Face

Med de samme nærende hudplejefordele som den originale Sleep Mask. Den nye Sleep Mask Tan Go Darker ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Sleep Mask - Go Darker Face
250,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

483704
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  Med de samme nærende hudplejefordele som den originale Sleep Mask. Den nye Sleep Mask Tan Go Darker lover fortsat at levere en duftfri fugtighedscreme, der blødgør huden henover natten. Du vågner op med dyb, gylden farve, der falmer helt ensartet med tiden, og giver dig et naturligt resultat året rundt. Derudover skal du ikke frygte at vågne op med selvbrunerfarve på puden, da produktet ikke smitter af. Brug fingrene til at påføre et tyndt lag på et rent og tørt ansigt og hals. Sørg for at produktet blendes helt ud også ved hårgrænsen. Vask hænderne grundigt efterfølgende og undgå kontakt med vand i 8 timer.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør en lille mængde af produktet på James Read Tanning Mitt, og fordel det derefter jævnt over ansigtet mod hårgrænsen, over kæbelinjen og halsen. Afslut med at påføre det resterende produkt på ørerne. Lad det sidde på natten. Rens huden om morgenen som sædvanlig. Brug produktet 1-2 gange om ugen, og vask altid hænderne efter brug.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Englands selvbruner konge med mere end 13 års erfaring. Han er den første britiske ekspert til at kombinere hudpleje og self-tanner. De professionelle produkter er håndplukket af Read selv, alle smukt pakket i art deco inspireret design. James Read Tan leverer professionel kvalitet til hjemmebrug!