Signature Yuzu Eau de Parfum Signature Yuzu Eau de Parfum

Regnet som Japans sjældneste frugt er yuzu-frugten nu den nyeste af Acqua di Parmas ""frutti d'oro"" ... Læs mere
0 Meddelelse
Signature Yuzu - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 20 ml
  749.00 KR
  3.745,00 KR / 100ml
749,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

496160
 • tab description Beskrivelse

  Regnet som Japans sjældneste frugt er yuzu-frugten nu den nyeste af Acqua di Parmas ""frutti d'oro"". Duften samler yuzus bittersøde aroma med vores signatur citrusnoter. Den mousserende og energigivende duft kombinerer friskheden af yuzu med noter af bergamot, lotus, mimosa, violette blade og jasmin.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  -Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  -De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  alcohol denat., aqua (water), parfum (fragrance), limonene, ethylhexyl methoxycinnamate, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, linalool, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, citral, bht, geraniol, citronellol, tocopherol

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: bergamotte, grapefrugt, solbær
  Hjertenoter: petitgrain, lily og the valley
  Basisnoter: cedertræ, moskus
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.