Signature Oud Eau De Parfume Signature Oud Eau De Parfume

Et møde mellem citrusfrugter i Colonia og overdådighed af agarwoodolie, der kombineres i subtil ... Læs mere
0 Meddelelse
Signature Oud - Eau De Parfume

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 100 ml
  1,679.00 KR
  1.679,00 KR / 100ml
1.679,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

490213
 • tab description Beskrivelse

  Et møde mellem citrusfrugter i Colonia og overdådighed af agarwoodolie, der kombineres i subtil harmoni.

  - Solkyssede sedler af appelsin og bergamot i kombination med de aromatiske accenter af russisk koriander og varmen fra amyrisolie frigør en rig og unik duftoplevelse. Overflødigheden af agarwoodolie matcher perfekt med det elegante skind af læder og den dyrebare cedertræ og sandeltræ.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  -Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  -De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, BHT, EUGENOL, GERANIOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter : Bergamot fra Calabrien, appelsin fra Italien. Hjertenoter: Haitiansk amyrisolie, russisk korianderessens, agartræolie. Basenoter: Cedertræolie fra Marokko, Læder, Patchouliolie fra Indonesien, Sandeltræ, moskus.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.