Signature Osmanthua Eau De Parfum Signature Osmanthua Eau De Parfum

De små korollar af osmanthus, der kun blomstrer i de frodige skove i Asien, udsender en intens og ... Læs mere
0 Meddelelse
Signature Osmanthua - Eau De Parfum

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

 • 100 ml
  1,679.00 KR
  1.679,00 KR / 100ml
1.679,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

490854
 • tab description Beskrivelse

  De små korollar af osmanthus, der kun blomstrer i de frodige skove i Asien, udsender en intens og berusende duft i luften.

  - Dens destillerede essens blandes med de friske, mousserende noter af grøn mandarin og de delikate accenter fra neroli og pæon.
  - Endelig afslører osmanthusen sin fulde kraft med de indhyllende noter af patchouli.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  -Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  -De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, FARNESOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, TOCOPHEROL ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top noter:
  Grøn mandarin, Neroli

  Hjerte noter:
  Pæon, lyserød peber og rav.

  Basenoter:
  Osmanthus plante, Patchouli.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.