Eau de Parfum Sì Eau de Parfum

Giorgio Armani Sì Eau de Parfum. Den er på samme tid chik og frodig samt betager sanserne. Det ... Læs mere
5.0 3 Meddelelse
Sì - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

779,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

275002
 • tab description Beskrivelse

  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum.

  Den er på samme tid chik og frodig samt betager sanserne.
  Det fremragende og elegante duftresultat spiller på følelserne og er tro mod Giorgio Armanis couture-ånd.

  Duften til kvinder kombinerer tre noter: solbærnektar, moderne chypre og musk fra lyst træ med strejf af fresia- og majroseduft.

  Denne parfume er skabt til den moderne kvinde, der er stærk og feminin, sofistikeret samt karismatisk. Hun er essensen af den chikke italienske elegance og stil.

  Si betyder ja, og denne kvinde siger Si til livet! Sì til styrke. Sì til drømme. Sì til frihed. Sì til kærlighed. Si til dig og mig

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN, CI 14700 / RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 15510 / ORANGE 4.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top - Solbær
  Hjerte - Chypre
  Bund - Hvid moskus
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.