SEPHO

Shape & Set Clear Brow Gel

0 Anmeldelser
Shape & Set Clear Brow Gel
1 klar øjenbrynsgel, 2 måder at bruge den på. Finish: SEPHORA COLLECTION Shape & Set Clear Brow ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
119,00 KR
1.700,00 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
600223
 • tab description Beskrivelse

  1 klar øjenbrynsgel, 2 måder at bruge den på. Finish: SEPHORA COLLECTION Shape & Set Clear Brow Gel er den perfekte måde at definere og sætte dine øjenbryn på i et par enkle trin. Du kan bruge den praktiske børste af elastomer med denne klare bryngel på to forskellige måder. Den ene side har børster til at fordele formlen jævnt og style dine øjenbryn. Den anden side er flad for at få en professionel brynlaminering derhjemme!

  En let og behagelig formel: til at style dine bryn, som du vil. The Shape & Set Clear Brow Gel er den perfekte prikken over i'et for virkelig at forbedre dit look. Dens universelle nuance passer til ethvert look og enhver hårfarve. Denne klare bryngel kan bruges alene eller sammen med andre øjenbrynsprodukter. Der er ingen grænser for lag og kombinationer, når du former og sætter for et naturligt resultat, der stadig føles blødt.

  Klar bryngel: for et look, der holder i 24 timer.(1) Tæm dine øjenbryn fra rod til spids, når som helst og hvor som helst. Denne klare bryngels formel holder perfekt i 24 timer, og den har desuden en blød, naturlig finish. Brynene bliver på plads hele dagen uden at efterlade en film eller flager.

  (1) Målt videnskabeligt på 21 frivillige, 24 timer efter påføring.

 • tab tips Anvendelse
  Hvad er den bedste måde at bruge SEPHORA COLLECTION bryngelen på til at forme dine øjenbryn på?
  - Påfør Shape & Set Clear Brow Gel i den retning, du ønsker, at hårene skal ligge.
  - Brug den side af børsten med børstehår til at børste og forme brynene.
  - Lad det tørre. Denne klare øjenbrynsmascara kan bruges alene eller oven på en brynblyant.
  Hvad er den bedste måde at bruge den klare bryngel på til at laminere dine øjenbryn?
  - Dæk dine øjenbryn i setting gel ved hjælp af den side af børsten med børstehår. Sørg for, at alle hårstrå er dækket af produktet.
  - Lad det tørre i et par sekunder. Det bør blive lidt klistret.
  - Gå over dine øjenbryn igen med siden af børsten med børstehår. Bevæg børsten opad for at rette hårene op.
  - Til sidst skal du bruge den flade side af børsten til at glatte ud og sætte dit endelige look. Gå langs hele brynets længde.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-5, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, MALTODEXTRIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROLYZED ALGIN, MARIS AQUA (SEA WATER), POTASSIUM HYDROXIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SODIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, GLYOXAL.

Sephora Collection er innovative produkter og fremgangsmåder inden for makeup, accessories, bad og plejeprodukter. Det er spændende produkter som er på forkant med udviklingen inden for alt beauty, og der er altid tale om kvalitetsvarer.