Scandal A Paris Eau de toilette Scandal A Paris Eau de toilette

Rygtet lyder at Jean Paul Gaultier er tilbage med en ny skandale. En ny feminin duft, som indbyder ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Scandal A Paris - Eau de toilette
 • 30 ml
  409.00 KR
  1.363,33 KR / 100ml
409,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

472874
 • tab description Beskrivelse

  Rygtet lyder at Jean Paul Gaultier er tilbage med en ny skandale. En ny feminin duft, som indbyder til at lade sig friste af det strålende og omfavnende slør fra Scandal A Paris, og fremkalde de skøreste rygter. Scandal a Paris har alle de originale koder fra den klassiske Scandal Eau de Parfum, men kommer nu i en slankere silhuet. Den nye form gør den ultra feminin og sensuel, stadig med benene højt i vejret. Duften er en blid duft med honning som hovedingrediens: en ny vanedannende og skandaløs duft, med lette og strålende jasminer i fin harmoni med saftige pærer.

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) BENZYL SALICYLATE LIMONENE LINALOOL ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL SALICYLATE COUMARIN ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) BENZYL SALICYLATE LIMONENE LINALOOL ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL SALICYLATE COUMARIN CITRAL GERANIOL BENZYL ALCOHOL BENZYL BENZOATE CI 17200 (RED 33) CI 60730 (EXT. VIOLET 2) CI 14700 (RED 4) CI 19140 (YELLOW 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duften er en blid duft med honning som hovedingrediens: en ny vanedannende og skandaløs duft, med lette og strålende jasminer i fin harmoni med saftige pærer.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

"I like to look at things from an unusual perspective and question what's expected." Sådan siger Jean-Paul Gaultier. Han ser sig selv som en revolutionær, som gør op med klicheer og standarder. Hans første duft, Classique blev introduceret i 1993, og i 1995 lancerede han duften Le Mâle til mænd. Sidenhen er mange andre dufte kommet til, bl.a. Classique Eau Fraîche Wonder Woman, som er en frisk og sexet fortolkning af Classique Eau de Toilette, og den tilsvarende Le Male Eau Fraîche Superman.