Powder Puff Setting Brush 170 Powder Puff Setting Brush 170

Hvad det er: En mega pjusket løs pudderbørste, der er designet til at blande og sætte problemfrit ... Læs mere
4.5 2 Meddelelse
Powder Puff - Setting Brush 170

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

309,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

458528
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  En mega pjusket løs pudderbørste, der er designet til at blande og sætte problemfrit for at opnå en øjeblikkeligt filtreret finish, der holder længe.

  Hvad den gør:
  Klar, sæt, perfekt. Påføring af løst pudder har aldrig været så blødt og problemfrit takket være den ultrafluffy Powder Puff Setting Brush 170.
  Denne børste er lavet med vanvittigt bløde syntetiske børstehår, der er omhyggeligt tilspidset for at opsamle og sprede Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder med den ultimative lethed.

  Powder Puff Setting Brush 170 er som en powder puff i børsteform og har en mega pjusket silhuet, der er designet til hurtig, jævn udblødning og fordeler løse pudderformler med maksimal ekspertise, minimal indsats. Desuden er den perfekt afrundet til at omfavne alle dine ansigtskurver. Brug den over det hele for at holde din fotoklare finish på plads.

  Hvad du ellers skal vide:
  Brug til at påføre Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder som det sidste trin i dit Fenty Face. Dyp penslen i pudderet, dup overskydende af, og dup det over foundation, concealer og contouring for at sætte.

  ARTISTRY PRO TIPS:
  For at opnå en mere blød, mat filtreret effekt skal du bruge børsten i en klappende bevægelse for at hjælpe med at trykke pudderet ind i huden.

  Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

 • tab tips Anvendelse
  Anvend til at påføre Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder som det sidste trin i din Fenty Face-rutine.
  -Dyp børsten i pudderet, børst det overskydende af og stryg let over din foundation, concealer eller kontureringsprodukt, så du fikserer din makeup.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”