Portable Contour & Concealer Brush 150

3.5 2 Anmeldelser
Portable Contour & Concealer - Brush 150
Hvad det er: En magnetisk, udtrækkelig kontur- og concealerpensel, der kan fastgøres til din ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
239,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
398416
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  En magnetisk, udtrækkelig kontur- og concealerpensel, der kan fastgøres til din yndlings Match Stix MATTE Skinstick for at opnå problemfri formning og udtværing på et øjeblik.

  Hvad den gør:
  Blend ind, men skiller dig ud. Den magnetiske Portable Contour & Concealer Brush 150 kan fastgøres til sin perfekte partner - Match Stix MATTE Skinstick - så du kan korrigere, dække, konturere eller blot rette op hvor som helst og når som helst.

  Blødt tilspidsede, bløde syntetiske børstehår er skåret til idiotsikker præcision, så du øjeblikkeligt kan blande MATTE Skinstick's opbyggelige, pudderbløde formler, indtil du har opnået den helt rigtige dækning.

  Den kan trækkes ind og er helt bærbar, så dette er et rejsevenligt værktøj, som du aldrig vil forlade hjemmet uden.

  Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

  Hvad du ellers skal vide:
  Rihanna ønskede at skabe effektive, velfungerende børster, der var bærbare og magnetiserede for at gøre dem praktiske.

  For at opnå størst effekt skal du påføre Match Stix MATTE Skinstick direkte i ansigtet og blende med en pensel. For et blødere look kan du først stryge penslen over produktet og derefter blende som ønsket.

  Artistry Pro Tip: For at opnå den mest opbyggelige effekt skal du varme Match Stix op på bagsiden af hånden og derefter bruge penslen til at påføre og blende over de ønskede områder.

 • tab tips Anvendelse
  For at opnå den største intensitet kan du påføre Match Stix Matte Skinstick direkte i ansigtet og blende den ud med en pensel. For et blødere look skal du først stryge penslen over produktet og derefter blende det ud som ønsket.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  Syntetisk hår.
 • tab more info Yderligere information
  Klik dem sammen med Match Stix Matte Skinsticks - så de hvor som helst og når som helst kan anvendes til korrektion, concealer og kontur - eller blot en hurtig opfriskning.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”