Not A Home Diffuser

0 anmeldelser
Not A Home Diffuser
539,00 KR (1)
Denne enkle og stilfulde diffuser er det perfekte par til Not A Candle og leverer en varm og ... Læs mere

539,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
203059
 • tab description Beskrivelse

  Denne enkle og stilfulde diffuser er det perfekte par til Not A Candle og leverer en varm og behagelig duft i hele hjemmet. Inspireret af Juliette Has A Gun's legendariske "Not A Perfume", er den indendørs diffuser en del af Not A Collection. Denne stængel diffusor producerer en ren og ren atmosfære med træagtige og ravfarvede noter med moskusagtige accenter. Varme og renlighed er dagens orden for at forbedre udseendet af dit hjem.
  Også designet som et dekorativt objekt, det mælkeagtige udseende af den anvendte uigennemsigtige alkohol overrasker og underholder. Diffuseren er skabt til en diffusionsperiode på 45 til 60 dage og spreder sin lette duft takket være de 10 infuserede naturlige trærørstokke, der frigiver sin duft af ravgris og hvid moskus.

 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  Alcool 96 % DEN 5g/L DEP, Concentre Concanc Ancillaries, Covabsorb, Opulyn 301

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Rygtet siger... Juliette har en pistol! Bevæbnet med sin parfume tager Shakespeares heltinde (Julie) kontrol over sit liv. Pistolen er et symbol på magt eller blot et bluffende tilbehør og symboliserer først og fremmest kvinders overlegenhed over mænd. En kollektion af originale dufte, designet som usynligt tøj, af Romano Ricci.