Noni Night AHA Resurfacing Serum KORA ORGANICS

Et effektivt og økologisk serum til brug om natten med plejende ingredienser, som sammen med ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
559,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

503127

*Gælder kun køb på Sephoras app til og med den 23. januar. Gælder ikke The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Selfless by Inkey List, Rare Beauty & Sisley Hair. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Gælder til og med den 13 januar eller så længe lager haves. Kun online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis den ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  Et effektivt og økologisk serum til brug om natten med plejende ingredienser, som sammen med naturlige AHA og BHA virker udjævnende på hudstrukturen og øger cellefornyelsen.

  Fordele:
  - Virker exfolierende på huden, korrigerer porer, fine liner og rynker og gør dem mindre synlige.
  - Siciliansk vindrue, citronskalsferment, caviarlime og pilebark gør porer mindre synlige, giver en effektiv antioxidantbeskyttelse og en hud, der ser sund, klar og strålende ud.
  - Fornyer din hud ved at øge cellefornyelsen, mindske en ujævn hudstruktur og give huden et blødere, sundere og mere strålende udtryk.
  - Beskytter huden mod miljørelaterede stressfaktorer og forebygger fugttab ved at forbedre hudens barrierebeskyttelse.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
KORA Organics produkter er af højeste kvalitet og har højeste integritet. Vores særlige ingrediens ”noni” er udvundet af nonifrugten, en ”superfood”, som anvendes for at hele og læge kroppen indefra som udefra. Alle vores produkter indeholder højeffektive, økologisk certificerede og naturlige ingredienser som antioxidantrig noni-ekstrakt, jojobaolie, aloe vera, essentielle fedtsyrer, urteekstrakter, æteriske olier, A-, C- og E-vitamin samt mange andre særdeles aktive, foryngende og genopbyggende ingredienser.