My Way Floral Eau de Parfum My Way Floral Eau de Parfum

My Way Floral er en invitation til en rejse på selvopdagelse og indfanger den livsbekræftende f ... Læs mere
5.0 1 Meddelelse
My Way Floral - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 30 ml
  529.00 KR
  1.763,33 KR / 100ml
 • 50 ml
  749.00 KR
  1.498,00 KR / 100ml
 • 90 ml
  1,019.00 KR
  1.132,22 KR / 100ml
749,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

588509
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  My Way Floral er en invitation til en rejse på selvopdagelse og indfanger den livsbekræftende følelse af et første møde med en forfriskende følelse af opstemthed, der får dem, der bærer den, til at blomstre. En ny frisk, lysende og blomstrende buket forstærket af lyse citrusfrugter, indkapslet i en ny, matteret glasflaske, hvis finish skaber et sløret look, der afslører duftens delikate lyserøde saft.

  Duften åbner med pikante noter af grøn mandarin og den lyse appelsinblomst i bitter appelsinolie. I hjertet forstørres tuberose af den rige og suveræne lethed fra Neroli-olie. I bunden af duften afslører Vanilla Bourbon Infusion en omsluttende facet, når den forstørres med hvid moskus.

  Som et resultat af My WAY FLORALs innovative refill system, ansvarlig og bæredygtig indkøb af ingredienser og beskyttelse af biodiversiteten gennem skovbevaringsprogrammer opnår MY WAY FLORAL CO2-neutralitet.

  JEG ER, HVAD JEG LEVER.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  Påføres på pulspunktet: håndled, indersiden af albuen og nakken.
 • tab ingredients Ingredienser
  560535 16 - INGREDIENTS: ALCOHOL,PARFUM / FRAGRANCE,AQUA / WATER / EAU,LINALOOL,LIMONENE,BENZYL SALICYLATE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,BENZYL ALCOHOL,METHYL ANTHRANILATE,HEXYL CINNAMAL,HYDROXYCITRONELLAL,GERANIOL,CITRONELLOL,CITRAL,EUGENOL,TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,ISOEUGENOL,BENZYL BENZOATE,CINNAMAL,CI 14700 / RED 4,CI 60730 / EXT. VIOLET 2,CI 19140 / YELLOW 5,CI 17200 / RED 33 (F.I.L. N289994/1).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Hovednoter : ORANGE BLOMST FRA ÆGYPTEN & GRØN MANDARIN FRA ITALIEN

  Den lyse og citrusagtige start på duften. Den lysende appelsinblomstnote, der er udvundet af håndplukkede appelsinfrugter i Egypten, er opnået gennem en håndværksmæssig enfleurage-ekstraktionsproces ved at infusere appelsinblomster i bitter appelsin. Når den blandes med strålende grøn mandarin superessens, afslører den en pikant, men alligevel vedvarende blomstring.


  Bundnoter : VANILJE FRA MADAGASKAR & HVID MUSK Et sublimeret sensuelt, sanseligt, træagtigt grundspor afsløret gennem blandingen af vanilje bourbon infusion med omsluttende hvid moskus. Vaniljen stammer fra et bæredygtigt og ansvarligt program, der er designet til at støtte lokalsamfundene i Madagaskar.


  Hjertenote : TUBEROSE FRA INDIEN & NEROLI FRA TUNISIEN Altid mere lysende, afslører hjertet af My Way Floral en strålende hvid blomsterbuket. Håndplukket i den indiske region Mysore forstørres den ikoniske tuberose i hjertet af den rige og suveræne neroli-olie fra Tunesien, hvilket afslører et nyt blomstrende blomsterspor.
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.