My Burberry Black Eau de Parfum My Burberry Black Eau de Parfum

En vidunderlig og sexet duft der er inspireret af trenchcoaten og som hylder britisk design og håndv ... Læs mere
0 Meddelelse
My Burberry Black - Eau de Parfum

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

 • 30 ml
  364.00 KR
  1.213,33 KR / 100ml
364,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

360538
 • tab description Beskrivelse

  En vidunderlig og sexet duft der er inspireret af trenchcoaten og som hylder britisk design og håndværk.
  Den dyrebare flakon afspejler ikoniske detaljer i trenchcoaten. Hornlåget er inspireret af de klassiske trenchcoat knapper og den hånd-bundet sløjfe er lavet af samme garbardine stof som trenchcoaten. 'My Burberry' er en kærlig betegnelse som folk ofte bruger når de taler om deres personlige trenchcoat.
  Denne ekslusive parfume er sød og fortryllende, en mystisk fusion af soltørrede jasmin blomster, fersken nektar og et sensuelt strejf af kandiserede roser.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL , PARFUM (FRAGRANCE) , LINALOOL , HEXYL CINNAMAL , AQUA (WATER) , ALPHA,ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , CITRONELLOL , BUTYL SALICYLATE , COUMARIN , DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE , CITRAL , ISOEUGENOL , BENZYL BENZOATE , CI 60730 (EXT.VIOLET 2) , CI 14700 (RED 4).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Orientalsk blomstret
  Topnoter: Jasminblomst
  Hjertenoter: Kandiseret rose og fersken nektar
  Bundenoter: Amber patchouli
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 138ms
  • reviews, product

Burberry er et modeikon, som er kendt over hele kloden for sine ikoniske tern og trench coats, sit tidsløse design og eminente kvalitet, som har præget modeindustrien og catwalk'en i årevis. Sortimentet spænder bredt; fra tøj, tasker og tørkklæde, til sko, make-up og alverdens dufte. Alt sammen i den samme upåklagelige kvalitet.