Multitasking Cheek Brush blush-, bronzer- og highlighter-børste Multitasking Cheek Brush blush-, bronzer- og highlighter-børste

Bland din vej til en fantastisk glød med denne alsidige udtrækkelige kindebørste. Det tilspidsede, ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Multitasking Cheek Brush - blush-, bronzer- og highlighter-børste

Brush

339,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

585611

*Køb produkter fra Benefit for mindst 500 kr. og få en gratis gave. Gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Bland din vej til en fantastisk glød med denne alsidige udtrækkelige kindebørste.
  Det tilspidsede, hvælvede børstehoved er fremstillet af bløde, syntetiske børstehår, der er skræddersyet til ensartet påføring af blush, bronzer og highlighter i pudderform, og skaftet er udtrækkeligt og let at benytte.
  Sæt hætten på skaftet for at bruge den som en børste i fuld størrelse, eller lad det være kort, når du bare har brug for et hurtigt strøg på farten!

 • tab tips Anvendelse
  Brug sammen med enhver Benefit-blush for et strejf frisk farve på kinderne.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 131ms
  • reviews, product

San Francisco, 1976. Tvillingerne, Jean og Jane Ford, lacerede Benefit med en ambition om, at give alle tøser et smil på læben. Deres filosofi ”latter er den bedste makeup!”. Deres skøre idé? At skabe sjove og innovative produkter, som har en øjeblikkelig skønhedseffekt. Deres must-have? Et unikt koncept, hvor de på bare få minutter transformerer øjenbryn i de populære BrowBar Beauty Lounges.