GUERL

Mon Guerlain Eau de Parfum Intense Mon Guerlain Eau de Parfum Intense

Mon Guerlain er et duftende hyldest af nutidens kvinder - En stærk, fri og sensuel kvindelighed, ... Læs mere
4.9 18 Meddelelse
Mon Guerlain - Eau de Parfum Intense
 • 30 ml
  659.00 KR
  2.196,67 KR / 100ml
 • 50 ml
  939.00 KR
  1.878,00 KR / 100ml
 • 100 ml
  1,289.00 KR
  1.289,00 KR / 100ml
1.289,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

485415
 • tab description Beskrivelse

  Mon Guerlain er et duftende hyldest af nutidens kvinder - En stærk, fri og sensuel kvindelighed, inspireret af Angelina Jolie.

  - Med Intense Eau de Parfum fortsætter Mon Guerlain sin udforskning af de mange facetter af det feminine og opfordrer kvinder til at hævde deres forskelle og deres individualitet.
  - I denne Intense Eau de Parfum forstærkes vaniljen, det giver en vanedannende intensitet til hele den duften.
  - En orientalsk Woody Eau de Parfum entydig, sensuel og intens, blander vaniljens varme med friskheden af lavendel, understøttet af den woody side af Sandalwood og Patchouli.

  Min usynlige tatovering, min signatur, min parfume, Mon Guerlain.

  Lavendel, Vanilla, Patchouli, Sandeltræ

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  - Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør parfumen på knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - Erstat din parfume efter 12 måneder. Udgåede parfumer, der er mere end et år gamle, mister integriteten af den oprindelige duft.


  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:
  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens EDT indeholder 5 til 9%, indeholder EDP mere, normalt 8 til 14%. EDP holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Citral, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Anise Alcohol, Farnesol, Tocopherol, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33).""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftnoter: Lavendel, vanilje, patchouli og santal
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.