GUERL

Mon Guerlain Eau De Parfum

4.8 27 Anmeldelser
Mon Guerlain - Eau De Parfum
Mon Guerlain, Guerlain husets nye duft er en hyldest til kvindeligheden af i dag — en stærk, fri og ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
 • 30 ml
  719.00 KR
  2.396,67 KR / 100ml
 • 50 ml
  939.00 KR
  1.878,00 KR / 100ml
 • 100 ml
  1,269.00 KR
  1.269,00 KR / 100ml
1.269,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
374215
 • tab description Beskrivelse

  Mon Guerlain, Guerlain husets nye duft er en hyldest til kvindeligheden af i dag — en stærk, fri og sensuel kvindelighed, inspireret af Angelina Jolie.

  My invisible tattoo, my fragrance, Mon Guerlain.
  Den friske orientalske duft fremhæver de exceptionelle råmaterialer:
  Carla-lavendel fra Provence, Sambac-jasmin fra Indien, Album-sandeltræ fra Australien og Vanilla Tahitensis fra Papua Ny Guinea. Duften er kort sagt indbegrebet af en historie spækket med erfaringer, ekspertise og generøsitet, der har opretholdt den samme passion siden 1828.

  Den "firebladede" flaske blev skabt i 1908 og figurerede som en af Guerlains ikoniske flasker. Den er både enkel og grafisk, og den afspejler en alkymists flaske og tager sit navn "quadrilobe" fra låget, der er formet i ét stykke og har form som fire "blade". Her et århundrede senere er flasken blevet opdateret med en luksuriøs glasvægt og en gylden dekoration, ligesom den byder på en kontrast mellem de stærke, stive linjer og sensuelle kurver, der udtrykker den moderne femininitet.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  - Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør parfumen på knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - Erstat din parfume efter 12 måneder. Udgåede parfumer, der er mere end et år gamle, mister integriteten af den oprindelige duft.


  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:
  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens EDT indeholder 5 til 9%, indeholder EDP mere, normalt 8 til 14%. EDP holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab olfactory Duftnoter
  I 5 generationer udforsker parfumøren Guerlain planeten i søgningen af værdifulde råmaterialer. Bag disse produktioner står der nogle fantastiske folk, der kultiverer, filtrerer, destillerer.
  Alle disse oplevede og delte følelser - fra marken til laboratoriet - bliver til duftnoterne i Mon Guerlain, et koncentrat af menneskelige relationer og autentisk know-how.

  Duftfamilie: Varm & Krydret.

  Dufttype: Varm & Sød Gourmand.

  Duftnoter: Jasmin, Lavendel og Vanilje
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, Fragrance, Water, Linalool, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Bht, Citral, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Farnesol, Benzyl Alcohol, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Tocopherol, Ci 14700 (Red 4), Ci 19140 (Yellow 5).""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.