Miniature Eau de Toilette Gift Set For Him ARMANI

De mest ønskværdige gaver af karakteristiske sæt, der er designet til at holde, her til denne jul. ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
389,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

561226
NYHED

*Køb for mindst 1000 kr, og få en gratis Sephora Box. Gælder kun online og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis boxen ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer
  Sættet indeholder: - Giorgio Armani Acqua Di Giò Pour Homme EDT 15 ml
  - Giorgio Armani Acqua Di Giò Absolu Pour Homme EDP 15 ml
  - Giorgio Armani Acqua Di Giò Profondo EDP 15 ml

  De mest ønskværdige gaver af karakteristiske sæt, der er designet til at holde, her til denne jul.
  Det elegante japansk-inspirerede tekstilpapir med raffinerede silhuetter af guldikoner er fremstillet med stor fokus på detaljerne, så de bliver de mest ønskværdige gaver.
  Med en vision om opmærksom luksus er sættene udviklet helt uden plastik.
  Pak de mest ønskværdige gaver ud. Åbn Armani Red-æsken, og fald for de uforlignelige ikoner.

  Giorgio Armani Acqua di Gio Trio 15ml Holiday Set 2021: Acqua di Gio EDT, Acqua di Gio Absolu EDP, Acqua di Gio Profondo EDP

  Giorgio Armani Acqua di Giò Eau de Toilette. Denne akvatiske og aromatiske duft åbner med frisk italiensk bergamotte, neroli og grøn mandarin. De lette noter af hav blandes med jasminblade, rosmarin, sharonfrugt og varm indonesisk patchouli for at give en maskulin duft, der er både frisk og sensuel.
  Stemning: Naturlig renhed og autentisk. Træagtig med friskhed fra marinenoter. Verdens mest solgte herre duft.

  Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu-duften til mænd priser foreningen mellem frisk vand og varmt træ. Set gennem Giorgio Armanis øjne fører forbindelsen mellem vand og træ os på en rejse ind i tidløs maskulinitet, hvor vi tager en dybere generel bevidsthed til os. Med hjælp fra havnoter og patchouli er en ny dristig, raffineret og elegant duft blevet skabt. Patchoulien giver en perfekt balance mellem vandduften og træaromaerne, så der skabes ægte maskulinitet med et sensuelt twist i duftens hjerte.

  Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum. Nu introduceres Acqua di Giò Profondo-parfumen til mænd – en duft, der udforsker intensiteten af havets dyb. En elegant, frisk parfume med noter af bergamot og grøn mandarin fra Brasilien, der giver friskhed, kombineret med aromatiske essenser af rosmarin, lavendel og cyprestræ, så hjertenoten bliver maskulin og sensuel. Hvid musk og patchouli giver karakter og varme til basen.
  Profondo-flakonen har Acqua di Giòs ikoniske form, men denne gang i et havlook med matteret glas i dyb marineblå, Giorgio Armanis mest ikoniske farve, afrundet med en dybblå metallisk hætte.
  "Blå som en tæt skygge, der udtrykker sensualitet. I sine forskellige nuancer er den en flydende farve, der giver en fornemmelse af fluktuationer og raffineret elegance,” siger Giorgio Armani.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 120ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.