LUNA 3 Plus Normal Skin LUNA 3 Plus Normal Skin

Dybderensning med varmeterapi og opstrammende massage med mikrostrøm. Tag din rengøring til det n ... Læs mere
0 Meddelelse
LUNA 3 Plus - Normal Skin
2.499,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

489819
 • tab description Beskrivelse

  Dybderensning med varmeterapi og opstrammende massage med mikrostrøm. Tag din rengøring til det næste niveau med LUNA™ 3 plus - den seneste tilføjelse til den prisvindende LUNA™-serie fra FOREO. LUNA™ 3 plus tilbyder en kombination af rengøring, varmeterapi og opstrammende anti-age-massage ved hjælp af mikrostrøm.
  Få en ren og strålende hud med LUNA™ 3 plus, en rengøringsbørste lavet af ultrahygiejnisk silikone, der er et bakteriefrit materiale. LUNA™ arbejder med 8000 T-sonic™-pulseringer pr. minut og resultatet er en dyb, grundig og skånsom rengøring, der efterlader huden frisk med et smukt glow.

  Varmeterapi
  LUNA™ 3 plus er udstyret med varmeterapi for at sikre en dybderengøring af porerne samt forbedring af optagelsen af øvrige produkter i hudplejerutinen. Med sine 8 termiske berøringspunkter overfører LUNA™ 3 varme til huden for at opløse urenheder, der sidder dybt i porerne, samtidig med at den naturlige fugtbalance opretholdes. Varmen åbner porerne og fremmer sved, som igen uddriver snavs, olie og talg.

  Mikrostrøm
  LUNA™ 3 plus er også udstyret med mikrostrøm, der overfører lave spændinger direkte ind i huden for at forfine og give en opstrammende effekt på huden. Mikrostrøm nedbryder hudens celler, så de derefter kan regenere endnu stærkere, på samme måde som dine muskler gør efter styrketræning. Mens aldringstegn slettes på det øverste lag af huden, arbejder dermis, det nederste lag for at producere et fastere og strammere resultat. Mikrostrøm er sikkert at bruge med en lav spænding af elektrisk strøm, smertefrit.

  Ultrahygiejnisk silikone
  100% silikone som er uden BPA og ftalater.
  Silikonen er ultrahygiejnisk og ikke-porøs, hvilket forhindrer bakterier i at trives i den.
  Silikonen er blød og glat, blid nok til at blive brugt af alle hudtyper.

 • tab tips Anvendelse
  Tilslut til appen
  LUNA™ 3 plus tilslutter du til Foreo-appen som er gratis at downloade. Efter første anvendelse kan du starte din LUNA™ ved hjælp af kortkommandoen uden app. I appen kan du skræddersy din rutine og vælge mellem forskellige programmer.

  Bemærk:
  LUNA™ 3 plus slukker automatisk efter afsluttet rutine.
  LUNA™ 3 plus oplades nemt via USB-ledningen som medfølger. En opladning holder op til 125 anvendelser.
  For sikker brug skal LUNA™ 3 plus være helt tør, inden du aktiverer mikrostrømsbehandlingen.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 116ms
  • reviews, product

FOREO har indtaget skønhedsverden med storm siden, brandet blev grundlagt i 2013 i Sverige. FOREO har vundet over 65 skønhedspriser verden over. Hvert 7. sekund sælges et FOREO produkt i over 40 lande. Ved hjælp af teknologi, forskning og indsigt i fremtidens tendenser, skaber FOREO visionære løsninger og sætter barren højt.