La Vie Est Belle Eau de Parfum Mother'S Day Edition La Vie Est Belle Eau de Parfum Mother'S Day Edition

Lancôme La Vie est Belle er presenteret af Julia Roberts og er en universel hyldest til alt det søde ... Hjælp til gavekort?
 (0)
La Vie Est Belle Eau de Parfum - Mother'S Day Edition
 • 50 ml
  649.00 KR
  1.298,00 KR / 100ml
649,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

550437
 • tab description Beskrivelse

  Lancôme La Vie est Belle er presenteret af Julia Roberts og er en universel hyldest til alt det søde i vores liv. Lancôme La Vie est Belle symboliserer det smukke i at kunna se længere end blot materielle ting. Det er friheden i at kunna vælge sin egen vej og ikke lade nogen eller noget i diktere hvordan vi skal leve vores liv.

  Den fantastiske parfumeflaske med navnet"le sourire de cristal" (krystalsmil) minder om den runde form af et smil i hjertet af en krystal. Den ikoniske parfume flaske er prydet med en kæmpe lyserød sløjfe, der gør den til den perfekte morsdagsgave.

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, METHYL ANTHRANILATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 147 / RED 4, CI 172 / RED 33, CI 475 / YELLOW 1, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, FARNESOL, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Lancôme La Vie est Belle indeholder noter af den eksklusive irisblomst, arabisk jasmin og apelsinblomst.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Det franske skønhedsmærke Lancôme blev grundlagt i 1935 af Armand Petitjean, en mand som elskede roser, dufte og skønheden i kvinder. Det var netop dette, som han byggede sit imperium med makeup, hudpleje og dufte op omkring. Lancômes mission er den dag i dag stadigvæk at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv.