GUERL

L'Homme Idéal Eau de Parfum L'Homme Idéal Eau de Parfum

Den perfekte mand er måske en myte, men med L'Homme Idéal Eau de Parfum har Guerlain skabt den ... Læs mere
0 Meddelelse
L'Homme Idéal - Eau de Parfum
699,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

349983
 • tab description Beskrivelse

  Den perfekte mand er måske en myte, men med L'Homme Idéal Eau de Parfum har Guerlain skabt den ideelle herreduft.

  Den ideelle eau de parfum? Det er en, der blander fængslende mandel med en forførende varm vanilje og mystisk læder. Den træagtige orientalske kombination af tre ingredienser forfører og vækker den ideelle elsker i dig.

  Den ideelle flaske? Den er maskulin, luksuriøs og elegant. Den firkantede og facetterede flakon har rene linjer og unikke sider i en lakeret mat finish, der fremhæver intensiteten af duften, samt en forførende appelsinetiket. Den deciderede maskuline prop med gullochédetalje er hentet fra urmageruniverset.

 • tab ingredients Ingredienser
  #10076 Ingrediente: Alcohol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Alpha-Isomethyl Ionone, Bht, Benzyl Benzoate, Citral, Eugenol, Cinnamal, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Ci 14700 (Red 4), Ci 60730 (Ext.Violet 2), Ci 19140 (Yellow 5), Tocopherol, Ci 42090 (Blue 1)  ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Fængslende, forførende, mystisk.

  Duftnoter: - Mandel
  - Vaniljetinktur
  - Læder - Træ
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.