Jasmine Neroli Eau de Parfum THE 7 VIRTUES

En stemningsfuld parfume, der er frisk, men sexet med helende neroli og blød kaprifolium. ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 118ms
 • reviews, product
779,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

552879
ONLINE ONLY
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  En stemningsfuld parfume, der er frisk, men sexet med helende neroli og blød kaprifolium.
  Udviklet med basenoter af labdanum og rav, er dette en ny fortolkning af den klassiske note, og lige så trøstende som beroligende jasminte. Lavet med æterisk jasmin æterisk olie fra Indien.

  Jasmin Nerolis aromaterapi af æterisk olie hjælper med meditation, overvinder fristelser og forbliver positiv uanset dine udfordringer. Denne parfume er allergivenlig, tilført organisk sukkerrørsalkohol og indeholder 22% duftolier til en langvarig naturlig duft. Desuden er jasminolien etisk fremstillet og støtter landbruget i Indien økonomisk.

  MAKE PARFUME NOT WAR er vores mantra hos The 7 Virtues
  Parfumerne er fremstillet af naturlige, organiske og fairtrade æteriske olier, der støtter familier i nationer, der genopbygges efter krig og stridigheder. Vi mener, at gennemsigtighed er nøglen. Du kan læse, hvor duftolierne stammer fra, og aromaterapiens helbredende fordele ved hver.
  Alle formuleringer er Leaping-Bunny-certificeret, cruelty-free og veganske.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  The 7 Virtues peace parfumer er alle designet til at kombineres med hinanden for at du kan skabe din egen unikke peace parfume.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, JASMINIUM GRANDIFLORUM, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, CINNAMATE DE BENZYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, ALCOOL DE CINNAMYL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARINE, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, CANNELLE HEXYL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LILIAL TM, LIMONENE, LINALOOL, IONONES/

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • reviews, product
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.