GUERL

Insolence Eau de Parfum Insolence Eau de Parfum

Insolence er en del af Guerlain's Legendary duftkollektion. En kollektion bestående af emblematiske ... Læs mere
4.6 27 Meddelelse
Insolence - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 75 ml
  1,069.00 KR
  1.425,33 KR / 100ml
1.069,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

555849
 • tab description Beskrivelse

  Insolence er en del af Guerlain's Legendary duftkollektion. En kollektion bestående af emblematiske dufte, komponeret i mere end et århundrede af 5 generationer af parfumemagere. Disse mytiske pionerparfumer udgør et unikt olfaktorisk bibliotek, som Maison Guerlain bestræber sig på at bevare.

  En uforskammet skabelse med et pudret strejf, som er bygget op omkring en blomstret violet- og irisduo med appelsinblomst.

  Flasken er designet af Georges Chevalier, og dens ikoniske omvendte hjerte"-flaske er understreget af yndefulde rulninger, der er typiske for Art Nouveau. Dens avantgardeprop i form af et udhulet hjerte fremkalder den delikate romantik i dette parfumerimesterværk og var en teknisk bedrift på den tid.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab more info Yderligere information
  De legendariske:

  I næsten to århundreder har Guerlain været en historie om duft og skønhed, om overførsel og skabelse, om vovemod og udforskning, om arv og fremtid.
  Vores rødder beriger nutiden og inspirerer fremtiden.
  Med over 1.100 dufte skabt siden 1828 af 5 generationer af parfumeører er vores arv unik.

  Den legendariske duftkollektion hylder denne enestående arv.

 • tab ingredients Ingredienser
  #06785 INGREDIENTS: ALCOHOL , PARFUM (FRAGRANCE) , AQUA (WATER) , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LINALOOL , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , LIMONENE , COUMARIN , BHT , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE , GERANIOL , CITRONELLOL , ISOEUGENOL , CITRAL , CITRIC ACID , METHYL 2-OCTYNOATE , BENZYL BENZOATE , BENZYL SALICYLATE , FARNESOL , BENZYL ALCOHOL , EUGENOL , DISODIUM EDTA , HYDROXYCITRONELLAL , CI 60730 (EXT.VIOLET 2) , CI 14700 (RED 4) , CI 19140 (YELLOW 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top noter : viol
  Hjertenoter : Vild jordbær, appelsinblomst
  Basisnoter: : Sandeltræ, vanilje, iris, tonkabønner
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.