Infusion de Vanille Eau de Parfum Infusion de Vanille Eau de Parfum

Den mystiske og lyse Infusion de Vanille Eau de Parfum blander røget vanilje med kontrasterende ... Læs mere
0 Meddelelse
Infusion de Vanille - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 100 ml
  1,049.00 KR
  1.049,00 KR / 100ml
1.049,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

611399
 • tab description Beskrivelse

  Den mystiske og lyse Infusion de Vanille Eau de Parfum blander røget vanilje med kontrasterende topnoter af strålende bergamot og sprudlende neroli og en base af træagtig kvan. 

  Infusion de Vanille er ravfarvet og træagtig og er pakket ind i kollektionens nostalgiske hætte-design. En brun Saffiano-læderkappe fremkalder de røgede vaniljenoter fra infusionen.


  LES INFUSIONS DE PRADA

  Livlig og flygtig. Udsøgt kunstnerisk udførelse. Les Infusions de Prada er et subtilt udtryk for eksperimentering og innovation. Parfumemesteren Daniela Andrier har i samarbejde med Miuccia Prada skabt duftene, som nu fås i en palet af ikoniske ingredienser, der er løftet til en helt ny, mangesidet oplevelse. Skarpe og unikke dufte med nuancer, der taler direkte til den ingrediens, som de fremkalder. Duften er indkapslet i en flaske, der er indbegrebet af Pradas koder: sofistikeret med et strejf af lune, fuldendt med en signaturkappe i saffianolæder. Les Infusions de Prada bryder med den klassiske duft og byder på en frisk og elegant duft, der er forførende med excentriske strejf.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  Duftfamilie: blomsteragtig rav, træagtig.

  NOTER: Bergamot, neroli, vanilje, kvanfrø.


 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Prada parfumer er en anderledes måde at bære Prada på. Prada Parfumer er indbegrebet af af Miuccia Prada’s vision og hendes historiske og moderne livstil. Alle duftene er skabt ud fra Prada’s luksuriøse normer og med en uovertruffen sans for innovation, kvalitet, teknologi og forfinet håndværk. Duftene er hver især meget personlige, raffinerede og ikke mindst pertentlige ned til mindste detalje, skabt af de bedste og mest kvalitative ingredienser i verden.