Hypnôse long lasting eyeliner Hypnôse long lasting eyeliner

Højt pigmenteret, Le Stylo Waterproof, har en ultra cremet struktur for ultimativ påføring. Den ... Læs mere
0 Meddelelse
Hypnôse - long lasting eyeliner
199,00 KR 139,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

551206
OUTLET
- 30%

*Bemærk, varer kan være nedsat grundet udløbsdato, lager, indpakning m.m.

*Gælder til og med den 11. december ved køb over 200 kr og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sephora Favorites og Ilia. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Højt pigmenteret, Le Stylo Waterproof, har en ultra cremet struktur for ultimativ påføring. Den dobbelte sidede liner giver den høje præcision ved anvendelse af khôl-liner takket være et udtrækkeligt tip for en ultra tynd linje og en integreret smudger.

  En cremet, vandfast eyeliner-blyant, der er både smudgable og slidstærk. Det ultimative must-have for smokey eye-fans, der ønsker en rig farveudbetaling fra deres eyeliner.
  Denne alsidige øjenblyant glider glat over på vippelinjen for præcis påføring og intens farveudbetaling, der ikke flager.
  Dette er en af ​​de bedste eyelinere til et smokey eye eller til en gradient-effekt cat eye makeup.
  Le Stylo eyeliner kommer i ti rigt pigmenterede nuancer, matte og metalliske finish og dobbelt-endet med udtrækkelig tynd spids i den ene ende og smudger i den anden.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør den vandfaste pen med den indtrækkelige spids for at lave en ultrapræcis streg ved basen af vipperne, og forlæng stregen ud over det yderste hjørne for at forlænge øjenområdet. For at opnå en smoky eye-effekt kan du udviske linjen med blenderspidsen.
  Tilføj dybde til dine øjne ved at påføre den vandfaste pen på indersiden af øjet.
 • tab ingredients Ingredienser
  C268820/1 (Mixte Aqua/Water Nano,European/US Aqua/Water Nano)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Det franske skønhedsmærke Lancôme blev grundlagt i 1935 af Armand Petitjean, en mand som elskede roser, dufte og skønheden i kvinder. Det var netop dette, som han byggede sit imperium med makeup, hudpleje og dufte op omkring. Lancômes mission er den dag i dag stadigvæk at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv.