Hydrating Face Sunscreen SPF50+ Hydrating Face Sunscreen SPF50+

En fugtgivende solcreme til ansigtet med bredspektret 50+ UVA- og UVB-beskyttelse til daglig brug. ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Hydrating Face Sunscreen SPF50+
239,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

614595
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  En fugtgivende solcreme til ansigtet med bredspektret 50+ UVA- og UVB-beskyttelse til daglig brug. Denne vægtløse flydende formel er vandafvisende i op til 4 timer og absorberes hurtigt for at efterlade en ikke-fedtet, mat finish. Beriget med reparerende E-vitamin og beroligende glycerin, der nærer din hud, samtidig med at den beskyttes.

 • tab tips Anvendelse
  Rystes godt før brug.
  Anvend en rigelig mængde væske jævnt på udsat, tør hud 20 minutter før solpåvirkning.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA, HOMOSALATE, OCTOCRYLÈNE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIBUTYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYLÈNE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, MÉTHYLÈNE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, POLYGLYCERYL -3 METHYGLUCOSE DISTEARATE, SILICE, TAPIOCA STARCH, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERYL STEARATE, PHÉNOXYÉTHANOL, PHOSPHATE DE CÉTYLE DE POTASSIUM, COPOLYMÈRE D'ACRYLATES, DÉCYLGLYCOSIDE, CAPRYLYLGLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, TRIÉTHANOLAMINE, HYDROXYACÉTOPHÉNONE, EDTA DISODIQUE, POLYMÉTHYLSILSESQUIOXANE, HUILE DE GRAINES DE SIMMONDSIA CHINENSIS, ACÉTATE DE TOCOPHÉRYLE, DÉCYLÈNEGLYCOL, PROPYLÈNEGLYCOL, GOMME DE XANTHANE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Bali Body leverer smukt præsenterede, prisvenlige sol-, hudpleje- og selvbrunerprodukter til kvinder af høj kvalitet.
De er stolte af at tilbyde produkter fremstillet i Australien, der er rige på naturlige, aktive og fugtgivende ingredienser.
Hos Bali Body er målet at sikre at du altid kan tage en solstråle med dig, hvor som helst og ved enhver lejlighed. Bali Body er sol i en flaske.