Kenzoki Hydratation Flow - Guardian 72h Moisturizing Face Cream

0 anmeldelser
Kenzoki Hydratation Flow - Guardian 72h Moisturizing Face Cream
369,00 KR (1)
Oplev SKIN GUARDIAN til alle hudtyper, selv den tørreste. Denne creme med en blød og afslappende ... Læs mere

369,00 KR (1)
Good For
Red dot-produkter er ikke inkluderet i tilbud eller kampagner

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
560260
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Oplev SKIN GUARDIAN til alle hudtyper, selv den tørreste. Denne creme med en blød og afslappende duft giver 72 timers hydrering(1). Den kombinerer ekstrakt af hellig lotusblomstvand, som stimulerer hydreringsstrømmen i epidermis, med hyaluronsyrer af naturlig oprindelse med medium og høj molekylvægt for at styrke hudbarrieren og fastholde vand. Denne creme fremmer tilførslen af vand til de forskellige lag i epidermis for langvarig og dybdegående hydrering. Cremen er skønt duftende og absorberes øjeblikkeligt og omslutter huden med komfort. Huden er beroliget og beskyttet mod oxidativt stress, og den er strålende og synligt smukkere.
  En fugtgivende ansigtscreme med en afslappende duft, der giver en øjeblikkelig følelse af velvære. Ved påføring har cremen en positiv følelsesmæssig virkning(2).
  Formuleret med 97%(3) ingredienser af naturlig oprindelse
  MOISTURIZING SKIN GUARDIAN - NORMAL TO DRY SKIN ansigtscreme er velegnet til al hud.

  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  Kenzokis tips:
  Rens din hud for urenheder, make-up og forurening med HYBRID CLEANSING MILKY FOAM, før du påfører den fugtgivende creme.
  Påfør ESSENTIAL FLOW SERUM før MOISTURIZING SKIN GUARDIAN - NORMAL TO DRY SKIN for 24 timers boostet* hydrering og øget styrkelse af hudbarrieren. (1)Instrumentel test på 12 frivillige efter én påføring

  SÅDAN BRUGER DU:
  Kenzoki gestus er baseret på akupressurteknikker for at stimulere QI på hvert trin af rutinen.

  HYBRID CLEANSING MILKY FOAM: Fugt huden og skum ansigtsrensningsgelen op med cirkulære bevægelser i ansigtet og øjnene, og skyl derefter af.

  FRESH MELT-IN LOTION: På den rensede hud placeres en ærte-størrelse mængde fugtgivende lotion på fingerspidserne og duppes på ansigtet, indtil den er absorberet.

  ESSENTIAL FLOW SERUM: Påfør jævnt i ansigtet og på halsen hver dag. Pres på ansigtet og skiftevis på akupressurpunkterne. Når det er absorberet, påføres den fugtighedsgivende creme.

  MOISTURIZING SKIN GUARDIAN - NORMAL TO DRY SKIN: Påfør den fugtgivende creme i ansigtet og på halsen morgen og aften. Glat cremen ud fra indersiden til ydersiden af ansigtet, tryk på punktet bag øret i 5 sekunder, og lad den derefter glide ned af halsen.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  AAQUA (WATER), GLYCERIN, SQUALANE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERIN-3, JOJOBA ESTERS, CETYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, LAUROYL LYSINE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, STEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYALURONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CHLORPHENESIN, TOCOPHERYL ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT 15542

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.