Hoodie #23 - Classic Lashes

3.9 115 anmeldelser
Hoodie #23 - Classic Lashes
179,00 KR (1)
Hvad det er: Efter mange års ekspertise i håndarbejde og design af hundredvis af falske vipper har ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

179,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
488771
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  Efter mange års ekspertise i håndarbejde og design af hundredvis af falske vipper har Queen of Lashes endelig skabt sin egen signaturvippe! Hoodie #23 er ultra-dramatisk, ultra-fluffy, ultra-lang og ultra-voluminøs til den ultimative vippeelsker.

  Hvad den gør:
  Denne stil, der er en del af den nye LENGTHIE-kategori af vipper, har intens drama, uvirkelig volumen og ekstrem længde til at fremhæve de fedeste makeup-looks.

  Ved hjælp af en unik variation af krydsede klynger og flerlagede tråde af fløjlsfibre er denne signaturvippe vores mest dramatiske til dato!

  Hudas citat: "Jeg ville have noget fluffy, sexet, fristende, kraftfuldt og styrkende! Og Hoodie lash er det for mig," sagde Kattan. "Det er sådan, hold fast verden, jeg tager over. Jeg går ud og styrer dette bestyrelsesmøde og dominerer verden. Og jeg vil se smuk ud, mens jeg gør det!"

 • tab tips Anvendelse
  Trin 1: Tag forsigtigt vipperne ud af hylsteret og begynd ved den yderste kant, og ryst dem for at blødgøre strimlen.
  Trin 2: Påfør strimlen langs din vippelinje, og klip de falske vipper til, så de passer perfekt til dine øjne. Størrelsen på strimlen skal svare til bredden på dine naturlige vipper.
  Trin 3: Påfør et tyndt lag lim (sælges separat) på strimlen af dine falske vipper. Som hovedregel bør limen ikke gå ud over strimlen. Vent et par sekunder for at hjælpe limen med at hæfte, før du påsætter dine falske vipper.
  Trin 4: Brug en pincet til at sætte de falske vipper for enden af dine naturlige vipper. Sænk øjnene, og tryk strimlen af falske vipper langs din vippelinje i midten, i det ydre hjørne og i det indre hjørne.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Synthetic Fiber and Cotton.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

”Skønhed har det med at ændre den måde, hvorpå vi opfatter kvinder. I mine øjne er en selvsikker kvinde mere end klar til at erobre hele verden!” Huda Kattan etablerede i 2013 det Dubai-baserede brand HUDA BEAUTY, et resultat af en kontinuerlig søgen efter det innovative, og i dag medfølger der tutorials sammen med det enkelte produkt, der både giver kvinder magten og lysten til at eksperimentere med det individuelle look.