Highlighter

0 anmeldelser
Highlighter
En alsidig creme-highlighterblyant med en plejende formel, der påføres og blendes problemfrit for en ... Læs mere

199,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
693379

*Gælder kun i appen den 25/07/2024 på alle produkter i kategorien »APPMAZING«.

 • Beskrivelse  En alsidig creme-highlighterblyant med en plejende formel, der påføres og blendes problemfrit for en strålende, skinnende glød. Nu i tre nye nuancer, der passer til en bred vifte af hudtoner.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserEn alsidig creme-highlighterblyant med en plejende formel, der påføres og blendes problemfrit for en strålende, skinnende glød. Nu i tre nye nuancer, der passer til en bred vifte af hudtoner.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Påfør creme highlighter stick direkte på kindben, brynben og ansigtets højdepunkter.

-Bland med fingerspidserne, en pensel eller en svamp. Opbyg for mere farveudbytte. Brug den på kraveben, skuldre og ben for at få et glinsende look over det hele. For at fjerne den inderste skive, vrid den forsigtigt af. Lad være med at trække.

Pro-tip: Varm stiften direkte på håndryggen, før du påfører den, så den bedre kan blandes.

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, MICA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, C12- 15 ALKYL BENZOATE, SILICA, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, BIS-STEARYL DIMETHICONE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL WAX, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PALMITIC ACID, SORBITAN TRISTEARATE, FRAGRANCE/PARFUM, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491)

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

Hos Milk Makeup tror vi på gode ingredienser + episke resultater. Vi er et cruelty-free, parabenfri og 100% vegansk brand. Vi blev født i Milk, som er et kreativt studio i det centrale New York. Samfundet og kulturen har altid været vores inspirationskilde. Vi ser personlig stil og dét at eksperimentere som de ultimative former for selvudtryk. Det handler ikke kun om, hvordan du skaber dit look; dét, der betyder noget, er, hvad du gør med det. 

#LiveYourLook