Halftime Blotting Paper Halftime Blotting Paper

Hvad det er: Ultrabærbart blotting-papir, der giver dig mulighed for at rette op i stealth mode, med ... Læs mere
5.0 1 Meddelelse
Halftime - Blotting Paper
139,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

398412
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  Ultrabærbart blotting-papir, der giver dig mulighed for at rette op i stealth mode, med en superflot, genopfyldelig spejlblanket kompaktpakke, der ligner et læbestiftetui.

  Hvad den gør:
  Blotting paper er sexet, har ingen nogensinde sagt - indtil nu. Invisimatte Blotting Paper er super kompakt, bærbar og ligefrem smart og er skønhedens ultimative underhund med en seriøs makeover. Fordi - tag det fra Rihanna - blotting er nøglen til at holde din makeup lige lagt.

  Løfter glans væk, mens du efterlader makeup helt uberørt. Invisimatte er fremstillet af naturlige botaniske fibre i den samme ekspertteknik som traditionelt japansk papir, og er lige så absorberende som silkeblødt med en kontinuerlig lyserød-nudefarvet rulle, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte størrelse ark hver gang.

  Og det bedste? Den fungerer i stealth mode - ingen grelle rester - med en genopfyldelig kompakt i læbestiftstørrelse, der er lille nok til at passe i din håndflade. Så gør det: Afsmør og bliv set, uanset hvor du er på gaden eller på banen.

  Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

  Hvad du ellers skal vide:
  "Jeg elsker at blotte på farten, eller som vi kalder det hos Fenty Beauty, portable blotting. Så den vigtigste del af denne emballage er spejlet - du kan bare kigge lige i spejlet og få fedtet væk i en fart."

 • tab tips Anvendelse
  Blotting på farten, uanset tid og sted.

  "Jeg elsker at kunne fikse min makeup på farten, eller som vi kalder det hos Fenty Beauty, transportabel blotting. Så det vigtigste i denne pakke er spejlet - du kan tage et hurtigt kig i spejlet og komme af med det fedtede på et øjeblik.”
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”