H24 Eau de Parfum H24 Eau de Parfum

Skabelse H24 Eau de Parfum er skabt af Hermès-parfumeur Christine Nagel og afslører en intens styrke ... Læs mere
4.6 350 Meddelelse
H24 - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

939,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

609510
 • tab description Beskrivelse

  Skabelse
  H24 Eau de Parfum er skabt af Hermès-parfumeur Christine Nagel og afslører en intens styrke som signaturen for en ny energi.

  Produktet
  Flakonen, der er designet af Philippe Mouquet, er med sine rene linjer prydet med mosgrøn lak, der giver genlyd af duftens olfaktoriske noter. Den intense grå æske er dekoreret med en fin limegrøn streg, der afgrænser og åbner rummet.

  Etik
  Den aerodynamiske, genopfyldelige flaske er fremstillet af genbrugsglas. Æsken er udelukkende fremstillet af ubehandlet papir og består af genbrugsfibre.

  Detaljer
  H24 er nøglen til et nyt rum. H for Hermès, Homme og Hours. 24 for at fremkalde et forhold til tiden og en forbindelse til husets flagskibsadresse 24 rue du Faubourg Saint-Honoré.

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL ,AQUA (WATER) ,PARFUM (FRAGRANCE) ,LIMONENE ,BHT ,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ,COUMARIN ,HYDROXYCITRONELLAL ,BENZYL SALICYLATE ,LINALOOL ,EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT ,GERANIOL ,ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ,CITRONELLOL ,EUGENOL ,CITRAL ,FARNESOL.
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Parfumen har været en del af Huset Hermès’ historie siden 30'erne. I Hermès’ parfumebibliotek fortæller hver duft en historie og åbner dørene til et imaginært univers. Hermès, der både er håndværker og kunstner, vidner i sine parfumer om sit fremragende kendskab og tidløse og elegante stil, som på én gang er modig og harmonisk.