Full Lash Serum Full Lash Serum

Plejende og reparerende serum til øjenvipper og øjenbryn. Dette serum hjælper ... Læs mere
0 Meddelelse
Full Lash - Serum

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

439,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

332055
 • tab description Beskrivelse

  Plejende og reparerende serum til øjenvipper og øjenbryn.

  Dette serum hjælper dine øjenvipper og øjenbryn med at vokse hurtigere, blive længere og stærkere. De plejende ingredienser hjælper med at styrke de enkelte hår og forlænge deres cyklus, således dine vipper og bryn får lov at vokse sig længere, inden de naturligt falder af for igen at påbegynde endnu en ny cyklus.

  Resultatet er smukkere, stærkere og mere effektfulde øjenvipper og øjenbryn. Anvendelse på øjenvipper: Morgen og aften på ren hud langs den tørre vippekant på øvre og nedre øjenlåg.

  Anvendelse på øjenbryn: Morgen og aften på ren hud på hele brynet eller specifikke bare områder, hvor øget hårvækst ønskes.

 • tab tips Anvendelse
  Påføres morgen og aften som det sidste trin i din hudplejerutine.

  Til vipper:
  Anvendes på basen af vipperne ved at lade applikatoren glide fra det yderste til det inderste øjenkrog, langs den øverste linje og derefter langs den nederste linje af vipperne.
  Anvendes langs længden af vipperne med den flade side af applikatoren og lad den glide fra roden til spidsen.

  Til øjenbryn:
  Anvendes på roden af øjenbrynene med spidsen af applikatoren.
  Ved anvendelse på både vipper og øjenbryn, påfør først på vipperne og tør derefter forsigtigt spidsen af applikatoren med en makeupfjerner, før du anvender på øjenbrynene.
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER(AQUA/EAU),DIPROPYLENE GLYCOL,BUTYLENE GLYCOL,SORBITOL,ALCOHOL,POLYVINYL ACETATE,GLYCERIN,CARBOMER,PHENOXYETHANOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN,METHYLPARABEN,POLYVINYL ALCOHOL,POTASSIUM HYDROXIDE,ARGININE,XANTHAN GUM,ZIZYPHUS JUJUBA FRUIT EXTRACT,SIMETHICONE,TRISODIUM EDTA,TOCOPHEROL  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.