Full-Bodied Foundation Brush 110 Full-Bodied Foundation Brush 110

Hvad det er: En børste til flydende foundation med medium tæthed, der er designet til at give Pro ... Læs mere
5.0 3 Meddelelse
Full-Bodied Foundation - Brush 110
309,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

398417

*Gælder til og med den 11. december ved køb over 200 kr og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sephora Favorites og Ilia. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  En børste til flydende foundation med medium tæthed, der er designet til at give Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation en sømløs, lufttouched fuld dækning.

  Hvad den gør:
  Mød makeupbørsten, der er designet til at få huden til at ligne hud. Full-Bodied Foundation Brush 110 er det ultimative værktøj til påføring af Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation. Den er lavet til at give dig den hurtige dækning fra en flad padlebørste plus den sømløse udblødning fra en airbrush. Med andre ord: Hurtig dækning med en air-touched finish.

  Dens unikke poteform giver den den helt rigtige tæthed med mere end140.000 ultrafine syntetiske børstehår for et blødere touch og bedre udblødning. Når alt kommer til alt, ønsker vi alle, at mere foundation skal ende i ansigtet og ikke i penslen. Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

  Hvad du ellers skal vide:
  Foundation var en af Rihannas første makeup-kærligheder, så det var vigtigt for hende at have det perfekte værktøj til at kombinere med sin Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  -For den ultimative dækning skal du trykke børsten på huden, rulle den væk og gentage
 • tab composition Stjerne ingredienser
  Syntetiske børstehår
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”