For Her Musc Noir Rose Eau De Parfum For Her Musc Noir Rose Eau De Parfum

Narciso Rodriguez' kollektion er født af enkelhed og væsentlighed, styret af femininitet og elegance ... Læs mere
0 Meddelelse
For Her Musc Noir Rose - Eau De Parfum
 • 30 ml
  519.00 KR
  1.730,00 KR / 100ml
 • 50 ml
  779.00 KR
  1.558,00 KR / 100ml
519,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

581838
 • tab description Beskrivelse

  Narciso Rodriguez' kollektion er født af enkelhed og væsentlighed, styret af femininitet og elegance, og er en gave til kvinderne og en hyldest til deres indre skønhed. Det patenterede hjerte af moskus, der er indlagt i hver enkelt for her parfume, tager sin bærer med på en sanselig rejse.
  I MUSC NOIR ROSE eau de parfum er for her's signaturmusc-hjerte indhyllet i delikat sensualitet. Duften er en hyldest til hver kvindes sande natur - et privat øjeblik, hvor hun afslører sin autenticitet.
  Glødende topnoter af bergamot kombineres med intens tuberose for at skabe en lysende duft. Herefter kommer det fængslende hjerte af musc, der forstørrer duftens blomsterbuket, mens bundnoterne blødgøres med varme orientalske vaniljeaccenter. Med sin sensuelle side forbedrer MUSC NOIR ROSE eau de parfum narciso rodriguez for her sortimentet.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, EUGENOL, GERANIOL, CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top noter : Bergamot - Lyserød peberkorn.
  Hjerte noter : Hjerte af moskus, Tuberose.
  Basisnoter : Vanilje - Patchouli - Ruskindslæder.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 105ms
  • reviews, product

Narciso Rodriguez er en New York designer med cubanske rødder. Hans unikke stil er en cocktail af amerikanske, europæiske og latinske indflydelser. Han har en yderst personlig måde at håndtere tidløs elegance på, han opdaterer det klassiske med et moderne twist. Denne modefilosofi giver genklang i alle hans parfumer. "Jeg elsker at opdatere det klassiske med et moderne twist." Narciso Rodriguez