Face roller Face roller

Ansigtsmassagerulle med udskiftelige hoveder: obsidianrulle, hvid kvarts gua sha, dobbelt kugle i ... Læs mere
0 Meddelelse
Face roller

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

489,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

611837
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  Ansigtsmassagerulle med udskiftelige hoveder: obsidianrulle, hvid kvarts gua sha, dobbelt kugle i rustfrit stål og zink.
  Takket være de tre udskiftelige hoveder er dette massagetilbehør med flere hoveder det ideelle redskab til at afslappe musklerne i hele ansigtet og fremme indtrængningen af de aktive ingredienser i de produkter, du anvender dagligt.

  Obsidianrullen

  Rullen hjælper med at stimulere blodcirkulationen.

  Den hvide kvarts gua sha

  Gua sha-massagestenen hjælper med at tone ansigtet og udjævner fine linjer og rynker. Hvid kvarts har både en beroligende og energigivende virkning.

  Dobbelt massagebold i rustfrit stål og zink

  Den dobbelte massagebold er ideel til den ovale del af ansigtet, øjenbrynsbuen og kindbenene takket være dens palperende og drænende bevægelse.

 • tab tips Anvendelse
  Ansigtsmassagerulle med udskiftelige hoveder: obsidian roller, hvid kvarts gua sha, dobbelt kugle af rustfrit stål og zink.
  Takket være de tre udskiftelige hoveder er det multihovedede ansigtsværktøj perfekt til at stimulere hudvævet i dybden, give huden en glødende teint og hjælpe med at absorbere produkternes aktive ingredienser.

  Roller

  Brug rullen til at aktivere din blodgennemstrømning og lymfedrænage. Obsidian er velkendt for sine helbredende egenskaber.

  Gua Sha

  Gua sha er ideel til at tone ansigtsmusklerne og udglatte eventuelle rynker og fine linjer. Hvid kvarts har både beroligende og energigivende egenskaber.

  Dobbelt massagebold

  Den dobbelte massagebold løfter din hud og redefinerer ansigtet, dit brynben samt dine kindben takket være dens grab-and-drain-bevægelse. Det rustfrie stål tilføjer en depuffende effekt til massagen.
 • tab test result Testresultater

  Roller og Gua sha :
  Brug den på ren hud, efter din fugtighedscreme. Påfør tryk i en løftende bevægelse, mod toppen af ansigtet, indefra og ud.
  Dobbelt massagebold :
  Brug den på ren og tør hud for bedre fastholdelse. Rul Double massage kuglen på dit ansigt indefra og udad, og gå altid mod toppen af dit ansigt, startende ved hagen og op til ørerne. Anvend den samme bevægelse på dine læber, bryn og næse.

  Brug den hver dag fra 2 til 5 minutter for øjeblikkelige resultater. Skyl de forskellige hoveder med rent vand efter brug.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Seasonly er et fransk mærke, der er født ud fra et simpelt, men essentielt ønske om at gøre skønhed til en oplevelse igen. At kombinere den fornøjelse, der kan mærkes, med den effektivitet, der kan ses, virkelig.