Dylan Purple Eau de Parfum Dylan Purple Eau de Parfum

Versace Dylan Purple Eau De Parfum er en feminin og blomstrende parfume, der forkæler dine sanser på ... Læs mere
0 Meddelelse
Dylan Purple - Eau de Parfum

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

N/A
637212
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  Versace Dylan Purple Eau De Parfum er en feminin og blomstrende parfume, der forkæler dine sanser på en helt unik måde. Denne lagtidsholdbare duft, udvikler sig over tid, og selvom du har haft den på hele dagen, vil man stadig bemærke den når man går forbi dig.

  De mystiske noter forkæler sanserne i det i det øjeblik du tager parfumen på, og du vil straks kunne mærke hvordan du lige så stille ranker ryggen, skyder brystet frem og viser en lidt anden side af dig selv end plejer.

  Tilsammen giver de en helt særlig parfume, da det er mange specielle og nøje udvalgte noter der er kombineret med hinanden. Det er også noter der udvikler sig individuelt på huden alt efter hvordan din naturlige kropsduft er. Så på den måde vil du altid have din helt egen signaturduft, da parfumen ikke vil dufte ens på to personer.

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL
 • tab olfactory Duftnoter
  Noterne i denne vidunderlig parfume består blandt andet af bitter appelsin. søde pærer, forfriskende bergamot, pomarose, fresia, mahoniabær, rav, ambroxan, cedertræ, samt to andre træsorter.

 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Gianni Versace er et italiensk modemærke som grundlagdes af Gianni Versace i 1978. Den førsta Versace butiken åbnede i Milano i Via della Spiga i 1978. I dag er Versace et af verdens ledende internationalle modehuse. Versace konstruerer, markedsføre og distribuerer luksuriøse bekædninger, tilbehør, makeup og parfumer under varemærket Versace.