Dragons Blood Essence

Inspireret af koreansk hudpleje – Dragon’s Blood Essence Mist er en ultra-fin, let mist, der nærer ... Læs mere
(0)
395,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

493828
ONLINE ONLY

*Gælder kun i appen til og med den 23. maj eller så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab description Beskrivelse

  Inspireret af koreansk hudpleje – Dragon’s Blood Essence Mist er en ultra-fin, let mist, der nærer og fugter huden i dybden med aktive ingredienser. Dragon’s Blood Essence Mist er i sandhed en multitasker. Den avancerede formel fugter huden intenst og kan påføres på huden når som helst i løbet af dagen for at opfriske og give huden fornyet energi.

  - Misten kan anvendes som det første trin i din hudpleje-rutine for at forbedre hudens evne til at absorbere efterfølgende produkter og øge ingrediensernes effektivitet.
  - Dragon’s Blood Essence Mist er velegnet til alle hudtyper og er formuleret med alle de kraftfulde, behandlende elementer, der findes i en serum, heriblandt en blanding af intelligente ingredienser, der reagerer på soleksponering og sørger for at imødekomme din huds behov døgnet rundt.
  - CHRONOCYCLIN® arbejder dag og nat på synligt at forbedre din hud; om dagen styrkes hudcellernes forsvarsmekanisme og om natten fremmes cellefornyelse.
  - Vitamin B booster hudens elasticitet, fremmer kollagen-produktionen og gør hudtonen mere ensartet for en naturligt perfektioneret hudtone.
  - Hydroveg® R nærer huden i dybden og skaber den perfekte base for påføring af makeup.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Rodial kombinerer kraftfulde anti-ageing ingredienser med innovation. Hero-produktserierne indeholder unikke ingredienser såsom Dragon’s Blood og Bee Venom, der tilfører avanceret og aktiv hudpleje-teknologi - målrettet adskillige tegn på aldring.