Diamonds She Eau de Parfum Diamonds She Eau de Parfum

Emporio Armani Diamonds For Women Eau de Parfum er en overraskende, sanselig oplevelse. En ... Læs mere
0 Meddelelse
Diamonds She - Eau de Parfum
 • 50 ml
  519.00 KR
  1.038,00 KR / 100ml
519,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

162344
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  Emporio Armani Diamonds For Women Eau de Parfum er en overraskende, sanselig oplevelse.

  En perlende, uimodståelig, sensuel og absolut karakterfuld elegant duft. Diamonds Eau de Parfum er sprudlende, farverig og frisk af solmodne hindbær og saftig litchi.
  I hjertet af duften pulserer rosen - den mest feminine af alle blomster – i takt med fresia, snehvid sprød liljekonval, vetiver og patchouli. Og i bunden mødes gyldent rav og pudret blødt cedertræ med et touch af vanille.

  Til kvinden der er glamourøs, kostbar og vovet.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  INGREDIENTS:559786 04 - ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B242606/1)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  Duftnoter:
  Top noter: Lichi, Hindbær
  Mellemnote: Rose, fresia, liljekonval
  Basenote : vetiver, cedertræ, patchouli, amber, vanilje

 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.