Derm Pro Solutions De-Agning Set CLINIQUE

Clinique Derm Pro Solutions For Custom De-Aging er en gaveæske med 3 udsøgte og effektive produkter ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
525,00 KR 367,50 KR
Produktdetaljer

I Sephoras kundeklub er 1 kr. = 1 point. For hver 1800 point, du indsamler, får du mulighed for at vælge en fantastisk gave!

Hjemme levering billede Leverans Udsolgt

Return = Retur 30 dages returret

Sikker betaling billede Sikker betaling

542458
- 30%
 • tab description Detaljer

  Clinique Derm Pro Solutions For Custom De-Aging er en gaveæske med 3 udsøgte og effektive produkter til ansigt og øjne, som hjælper huden til at se yngre ud. Produkterne indeholder aldersforebyggende ingredienser, som går ind og arbejder med de ældningstegn og problemer, som netop din hud har. I denne æske får du ét produkt i full-size og to i rejsestørrelse. Få lækker, velplejet hud, som stråler smuk og ungdommelig med denne luksuriøse Clinique Derm Pro Solutions For Custom De-Aging gaveæske.

  Æsken indeholder:

  1 stk. Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer 50 ml (full-size)
  1 stk. Clinique Smart Custom-Repair Serum 10 ml
  1 stk. Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment 5 ml

  Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer: er en hurtigvirkende fugtighedscreme, der øjeblikkelig giver en mere gennemfugtet og glat hud. Den arbejder både på pigmentforandringer, fine linjer, rynker eller slap hud, samt forbedrer hudens udstråling og tekstur. Læs mere her.

  Clinique Smart Custom-Repair Serum: er et unikt serum, som reparerer de skader du kan se og dem du ikke kan se. Skræddersyet behandling af pigmentforandringer, linjer og rynker eller slap hud. Læs mere her.

  Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment: er en reparerende og beroligende øjencreme til alle hudtyper. Cliniques smarte øjenpleje går målrettet efter at reparere de skader lige der, hvor du har behov for det.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

At tilbyde alle en smuk hud, er mission Clinique startede for næsten 40 år siden. Vores styrke? Et komplet udvalg af kosmetik (pleje, makeup, parfume, til mænd og kvinder) skabt af dermatologer, der stræber for 100% parfumefri allergitest, der alle starter med Basic Beauty Programmet - 3 Trin.