Instant Eye Make-Up Remover Waterproof & Heavy Make-Up For Sensitive Eyes Instant Eye Make-Up Remover Waterproof & Heavy Make-Up For Sensitive Eyes

En to-fase lotion, kombineret olie- og vandbase, som effektivt og umiddelbart fjerner alle typer ... Læs mere
0 Meddelelse
Instant Eye Make-Up Remover - Waterproof & Heavy Make-Up For Sensitive Eyes
219,00 KR 175,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

262165
- 20%

*Gælder til og med søndag 27. november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Udvalget af bestseller sortimentet online og i butikkerne kan variere.

 • tab description Beskrivelse

  En to-fase lotion, kombineret olie- og vandbase, som effektivt og umiddelbart fjerner alle typer øjenmakeup, inklusiv tunge og vandfaste formler. Lindrer øjenpartiet, svir ikke og bidrager til forstærkede vipper.

 • tab tips Anvendelse
  Placér en vatrondel dyppet i creme på hvert lukket øje. Tryk forsigtigt på vatrondellen i 10 sekunder for en effektiv opløsning af øjenmakeup. Tør derefter fra rod til spids uden at gnide.
 • tab ingredients Ingredienser
  -VOLATILE ULTRA-FINE OILS: REMOVE HEAVY OR WATERPROOF EYE MAKEUP WITHOUT LEAVING BEHIND AN OILY RESIDUE.
  -CORNFLOWER AND ROSE WATER: COMFORT, SOFTEN, AND MOISTURIZE DELICATE SKIN AROUND THE EYES.
  -SOYA PROTEINS: HELP PROTECT EYELASHES.

  CYCLOMETHICONE, WATER, ISOHEXADECANE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, TETRASODIUM EDTA, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, CI 42090/BLUE 1.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Clarins blev grundlagt i 1954 af Jacques Courtin-Clarins ud fra to principper: lytte til kvinders behov og kærlighed til naturen.
Kvinder: forstå deres behov og skabe smukke løsninger.
Naturen: fordi den inspirerer vores forskning, sætter gang i innovationen og giver os plantebaserede ingredienser, der gør vores formler kvalitative og effektive.
Det er de samme principper, der vejleder os i dag. De er overleveret fra den ene generation til den næste, hvilket gør Clarins til en miljøvenlig virksomhed, med en mission og drevet af en langsigtet vision om at gøre mere, gøre det bedre og nyde at gøre det.