Day Control Deodorant Day Control Deodorant

Day Control Deo Spray er en effektiv deodorant uden alkohol, der sikrer friskhed uden at blokere ... Læs mere
0 Meddelelse
Day Control - Deodorant

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

169,00 KR 118,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

112834
3 FOR 2
- 30%

*Gælder til og med den 29. januar. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Vær opmærksom på, at nogle produkter kun er tilgængelige online, og at sortimentet i butikkerne kan variere.

*Gælder til og med den 29. januar. Gælder ikke for Click & Collect. Kun online.

*Køb produkter fra Biotherm for mindst 450 kr. og få en gratis gave! Gælder så længe lager haves. Gælder ikke for Click & Collect. Gælder ikke for Norge og Finland. Hvis den ikke vises i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Day Control Deo Spray er en effektiv deodorant uden alkohol, der sikrer friskhed uden at blokere svedafsondringen.

  Formlen er beriget med mineralsalte, som fjerner fugt og bakterier under armene og sikrer friskhed. Modvirker lugt, smitter ikke af og er nem at påføre.

 • tab more info Yderligere information
  *OBS! På billedet ses produktets nye emballage. Biotherms produkter gennemgår i øjeblikket emballageskift, og derfor kan det i en periode variere hvilken produktemballage, du får leveret ved køb.
 • tab ingredients Ingredienser
  725657 04 , Ingrediente : ISOBUTANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ISODODECANE, COCOS NUCIFERA OIL, PARFUM, ISOPROPYL PALMITATE, DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, ALLANTOIN, DIMETHICONOL, PERLITE, LIMONENE, PANTHENOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL. (F.I.L. C187872/1)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  En forfriskende ren duft.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Biotherm har siden 1952 været eksperter i hudens biologi og omsat kraften fra vandbaserede mikroorganismer til banebrydende hudplejeprodukter. Kendetegnet ved deres effektive formler, konsistenser og dufte, som giver nydelse og forkæler huden. Favoritterne er den berømte Lait Corporel, fugtplejeserien Aquasouce samt den unikke deodorant Deo Pure. Biotherm Homme tilbyder dig de efterspurgte produkter fra blandt andet Aquapower eller anti-age serien Force Supreme.